događaji, novosti, obrazovanje, sjeme povrća, zaštita bilja

Izvještaj Pšeno & Syngenta edukacija povrtlarstvo za 2013. godinu

Pšeno & Syngenta edukacija povrtlarstvo za 2013. godinu

Edukacija 21.02.2013. Hotel Zelekrov

Dana 21.02.2013. održano je stručno predavanje o povrtlarstvu, koje su organizirali tvrtka PŠENO i SYNGENTA.
Predavanje je održano u hotelu Zelenkrov u Čepinu. Odazvao se velik broj povrtlara sa našeg područja, a posebno smo ponosni na veći broj mlađe generacije OPG-ova ,koja je sa velikom pažnjom pratila predavanje.
Naš predavač g.Danko Tolić (Syngenta) upoznao nas je SA NOVIM HIBRIDIMA POVRĆA, a isto tako i ponudio nam NOVA RJEŠENJA za suzbijanje bolesti i štetnika u povrtlarstvu, naravno iz programa SYNGENTE.
Nakon predavanja jedan povrtlar nam je rekao “KAKVO PITANJE DA POSTAVIM PREDAVAČU? NEMAM ŠTO PITATI, JER NAM JE SVE OBJASNIO!”
Na nama je da usvojimo nova znanja i da budemo konkurentni proizvođačima iz EU. O novim pravilima i usklađenosti tržišta više sutra na predavanju u Vardarcu.

dođite,naučite,izmjenite svoja iskustva s nama i drugim povrtlarima!

Edukacija 22.02.2013. Restoran Citadela

Poštovani povrtlari
Nadamo se da smo opravdali Vaše povjerenje I očekivanja,te da smo Vam prezentirali interesantne teme i novitete iz Syngentinog programa SJEMENA HIBRIDA POVRĆA te ZAŠTITE POVRTLARSKIH KULTURA. Predavanje je održano 22.02.2013. u Vardarcu (restoran Citadela) .U vrlo ugodnoj atmosferi , predavanju je sudjelovao dosad najveći broj naših povrtlara. S velikom pozornošću pratili su izlaganje našeg vrhunskog stručnjaka iz područja povrtlarstva g.Tolić Danka. Uz njegovo izlaganje odazvala se i naša Savjetodavna služba. Gospođa Judita Gerber nam je na vrlo zanimljiv način prezentirala ZAKON O POTPORI u poljoprivredi. Da je sama tema vrlo bitna i interesantna govori nam činjenica, da je g.Judita bila doslovce zasuta pitanjima naših proizvođača. Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja i pomoć u vezi tema koje smo Vam izlagali.

Želimo da se ova naša međusobna suradnja nastavi I dalje.

Puno uspijeha u vašem daljnjem radu!!!

Pšeno d.o.o.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *