Prikazuje se svih 14 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Bijele ljepljive ploče 10/1

45,00 kn
Bijele ljepljive ploče odlična su prirodna mehanička zaštita voćaka od voćnih osica i drugih štetnika. Precizno odabranom nijansom bijele boje nezaustavljivo privlače štetnike na šljivama i jabukama, koji se približe ploči i na nju se zalijepe. Brzo ljepljiv premaz entomološkog ljepila omogućava ljepljivost laganih štetnika. Ljepilo se ne ispire i ne otapa te ima visoku otpornost na promjene temperature i vlage.
Zatvori

INSECTOSEC (DIJATOMEJSKA ZEMLJA)

85,00 kn
InsectoSec (100% dijatomejska zemlja) se koristi za oprašivanje okoline u kojoj životinje borave – nije potrebno direktno tretiranje zaražene peradi. Paraziti će biti obuhvaćeni kretanjem peradi te će se prah prenositi s jedne na drugu jedinku. Potrebno je oprašiti sve dijelove nastambe – gnijezda, donji dio krovišta, prečke za sjedenje i slična skrovišta.
Zatvori

MASKA

45,00 kn
Prirodni repelent "MASKA" služi pri zaštiti uroda od štetnika kao što su rovci, krtice, gliste, puževi i dr. Prije obrade zemlje potrebno ga je razbacati na površinu i tako ga umiješati na dubinu sadnje. Pakiranje: 0,5 kg
Zatvori

Mišolovka s mamcem

18,50 kn
Mišelovka sa stalnim mamcem. Odmah upotrebljiva, nije opasna za djecu i kućne životinje. Super učinkovita i apsolutno higijenska.   1
Zatvori

Plave ljepljive ploče 10/1

36,00 kn
Koriste se za hvatanje kalifornijskog tripsa. Za vrijeme cvatnje biljaka, ploče je poželjno ukloniti kako se ne bi uhvatile pčele.
Prodano
Zatvori

Repelent “KRTICE STOP”

55,00 kn
Na prirodan način štiti od nepoželjnog prisustva krtica u vrtovima i travnjacima. Proizvod sadrži eterična ulja čiji su mirisi krticama neugodni pa takva mjesta zaobilaze. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “PSI I MAČKE STOP”

45,00 kn
Na bazi prirodnih mješavina mirisa, proizvod sprječava prisutnost pasa i mačaka na travnjacima i u vrtovima te zaustavlja nepoželjne navike kućnih ljubimaca. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “REPTIL STOP”

55,00 kn
Posebna formula na bazi prirodnih mirisa stvara nepoželjnu sredinu za pristup zmija, guštera i macaklina. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “PUŽOSTOP”

29,00 kn
Proizvod na prirodnoj bazi bez kemijskih i insekticidnih tvari. Na prirodan način štiti od prisustva puževa u vrtu. Zahvaljujući sposobnosti apsorbiranja velike količine vode, stvara suhu i nepoželjnu sredinu za život puževa. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Zatvori

ŠTAKOROLOVKA S MAMCEM

59,00 kn
Štakorolovka s neotrovnim, stalnim mamcem.
Prodano
Zatvori

Zamka za voluharice

129,00 kn
Zamka za voluharice, brze i jednostavne upotrebe. Nije opasna za osobu koja ju postavlja, niti za kućne životinje.  
Zatvori

Žute ljepljive ploče 10/1

29,00 kn
Koriste se za praćenje i mehaničko uništavanje štetnika na poljoprivrednim kulturama u vrtovima, rasadnicima i u zaštićenom prostoru (voće, povrće). Žute ploče služe za sljedeće nametnike:- maslinova muha- lisne uši - cvjetni štitasti moljac - lisni miner - štetnici savijači - šampinjonska mušica