Prikazuje se svih 6 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

INSECTOSEC (DIJATOMEJSKA ZEMLJA)

85,00 kn
InsectoSec (100% dijatomejska zemlja) se koristi za oprašivanje okoline u kojoj životinje borave – nije potrebno direktno tretiranje zaražene peradi. Paraziti će biti obuhvaćeni kretanjem peradi te će se prah prenositi s jedne na drugu jedinku. Potrebno je oprašiti sve dijelove nastambe – gnijezda, donji dio krovišta, prečke za sjedenje i slična skrovišta.
Zatvori

MASKA

45,00 kn
Prirodni repelent "MASKA" služi pri zaštiti uroda od štetnika kao što su rovci, krtice, gliste, puževi i dr. Prije obrade zemlje potrebno ga je razbacati na površinu i tako ga umiješati na dubinu sadnje.  Pakiranje: 0,5 kg
Prodano
Zatvori

Repelent “KRTICE STOP”

55,00 kn
Na prirodan način štiti od nepoželjnog prisustva krtica u vrtovima i travnjacima. Proizvod sadrži eterična ulja čiji su mirisi krticama neugodni pa takva mjesta zaobilaze. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “PSI I MAČKE STOP”

45,00 kn
Na bazi prirodnih mješavina mirisa, proizvod sprječava prisutnost pasa i mačaka na travnjacima i u vrtovima te zaustavlja nepoželjne navike kućnih ljubimaca. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “REPTIL STOP”

55,00 kn
Posebna formula na bazi prirodnih mirisa stvara nepoželjnu sredinu za pristup zmija, guštera i macaklina. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.
Prodano
Zatvori

Repelent “PUŽOSTOP”

29,00 kn
Proizvod na prirodnoj bazi bez kemijskih i insekticidnih tvari. Na prirodan način štiti od prisustva puževa u vrtu. Zahvaljujući sposobnosti apsorbiranja velike količine vode, stvara suhu i nepoželjnu sredinu za život puževa. Uz pravilnu upotrebu, proizvod nije štetan za ljude, životinje, biljke i okoliš.