Prikazuje se svih 55 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

AGROCAL KAMENO BRAŠNO

133,00 kn
Prirodni izvor kalcija i magnezija za dugotrajnu i učinkovitu kalcizaciju i povećanje plodnosti kiselog tla. Ekološki je potpuno prihvatljiv za konvencionalnu i organsku poljoprivredu.
Prodano
Zatvori

AGROLEAF POWER 15-10-31

96,00 kn
Vodotopivo NPK gnojivo s mikroelementima koje se koristi u prihrani svih vrsta povrća, voća, vinove loze i ratarskih kultura. Primjenjuje se folijarno u koncentraciji 0,3-0,5 % ili sustavom “kap po kap” u koncentraciji 0,1 %. Može se primjenjivati više puta tijekom rasta biljke.
Prodano
Zatvori

AGROLEAF POWER TOTAL 20-20-20

96,00 kn
Vodotopivo NPK gnojivo namijenjeno prihrani svih vrsta povrća, voća, vinove loze i ratarskih kultura. Primjenjuje se folijarno u koncentraciji 0,3-0,5 % ili sustavom “kap po kap”  u koncentraciji 0,1 %. Može se primjenjivati više puta tijekom rasta biljke.
Prodano
Zatvori

ALBATROS 10-52-10+ME

71,00 kn
Vodotopivo gnojivo koje se primjenjuje kod svih kultura za bolje ukorjenjivanje i iniciranje cvatnje. Primjenjuje se fertigacijom u količini 1-3 kg/ha ili folijarno 2 g/l.
Prodano
Zatvori

ALBATROS 21-21-21+ME

62,00 kn
Vodotopivo gnojivo koje se koristi kod svih kultura u vegetativnom razvoju biljke.  Primjenjuje se folijarno, u koncentraciji 2 g/l. 
Zatvori

BIOILSA 7-7-7

159,00 kn
Biološko NPKG gnojivo na bazi životinjskih i biljnih proteina koje sadrži vrlo brzo raspoloživ dušik i minerale za vinovu lozu, voće, povrće i žitarice.
Zatvori

BIOILSA ENNEKAPPA 7-0-21

183,00 kn
Organsko mineralno gnojivo s odnosom hranjivih tvari koji je odličan za vinovu lozu te nasade voće i povrća. Pomoću samo jedne aplikacije, ENNEKAPPA osigurava ujednačenu prehranu, smanjuje troškove te poboljšava enološku i komercijalnu kvalitetu.
Zatvori

BIOILSA FERTIL SUPERNOVA

136,00 kn
Organsko dušično gnojivo koje, zahvaljujući visokoj sposobnosti AGROGELA da apsorbira vodu, jamči efikasnu prihranu biljke čak i u uvjetima s manje vlažnosti. FERTIL SUPERNOVA je za što lakše rukovanje i bolju distribuciju dostupan u manjim peletima.
Zatvori

BIOILSA GRANOSANO EVO 6-16-0

155,00 kn
Organsko dušično gnojivo koje je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica (osobito durum i meke pšenice), travnih žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom.
Prodano
Zatvori

BIOILSA ILSAMIN KALCIJ

68,00 kn275,00 kn
LSAMIN KALCIJ se koristi za folijarnu prihranu. Sadrži organsku tvar, visok udio L-amino masnih kiselina i razgradiv kalcij. Zahvaljujući proizvodnom procesu sadrži visoku dozu esencijalnih masnih kiselina (prolin, lizin, arginin, triptofan) koje djeluju kao bio stimulator.Ulazi u biljku preko tkiva – lista i kutikule. Transfer amino kiselina za diobe stanica i rasta, kalcij dovodi do mjesta na kojem je on biljci najpotrebniji.
Prodano
Zatvori

BIOILSA ILSAMIN MMZ

68,00 kn
Folijarno gnojivo za sprječavanje i nadoknadu nedostatka hranjivih tvari. Sprječava i liječi simptome nedostatka dušika koji se često pojavljuju kod citrusa i u voćnjacima. Kako su hranjive tvari spojene L-amino kiselinama ILSAMIN MMZ jamči brzu penetraciju hranjivih tvari kroz list te brz metabolizam.
Prodano
Zatvori

FertilDung

59,00 kn
Ovo organsko gnojivo proizvedeno je isključivo miješanjem odabranih gnojiva (konjskog i kravljeg) koji su podvrgnuti procesu fermentacije/humifikacije kroz 8-10 mjeseci. FertilDung spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu strukturu i plodnost tla. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Prodano
Zatvori

Fertipolina

55,00 kn
Fertipolina je granulirano poluhumificirano gnojivo od peradi koje je fermentirano tijekom 7-8 mjeseci u uvjetima idealne vlažnosti kako bi gnoj koji se ubacuje u tlo bio odmah aktivan i bez apsorbiranja vode iz tla, te koji se istovremeno lako rasipava. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja kao što su korištenje peći ili vrućeg zraka.
Prodano
Zatvori

HAIFA BITTERMAG (magnezij sulfat), 0-0-0+16MgO+32SO3

159,00 kn
Kristalni magnezijev sulfat je gnojivo za fertirigaciju svih usjeva, a preporučuje se u nedostatku magnezija i kad se dušik treba izbjegavati. 
Prodano
Zatvori

HAIFA BONUS, 13-2-44

425,00 kn
Gnojivo bazirano na kalijevom nitratu s dodatkom fosfora. Proizvod je namijenjen za folijarnu primjenu jer sadrži specijalni kemijski dodatak za bolje prijanjanje na listove te poboljšava apsorpciju i dugotrajnu aktivnost. Nakon folijarne primjene, zbog specijalnog kemijskog dodatka, stvaraju se male nakupine gnojiva koje bivaju prilijepljene na površinu lista. Kad zrak postane suh i vruć, gnojivo se suši i ulazni kanal za gnojivo je privremeno zatvoren. Noću kad se na lišću pojavi rosa, gnojivo se ponovno otapa, a hranjiva tvar ulazi kroz pore u lišće. 
Zatvori

Haifa CAL PRIME (17-0-0+33 CaO)

159,00 kn
Cal PRIME je mineralno gnojivo s 20% više kalcija od regularnog kalcij-nitrata te sadrži nisku količinu amonijačnog oblika dušika (NH4) koji negativno djeluje na usvajanje kalija i kalcija. Ovo gnojivo se pokazalo odličnim u borbi protiv BER-a za vrijeme ljetnih mjeseci s visokim temperaturama.
Prodano
Zatvori

HAIFA KALCIJ NITRAT, 15,5N+26,5 CaO

145,00 kn
Redovna ishrana kalcijem kod povrtnih kultura vrlo je važna, a primjenjuje se nakon oplodnje.Primjena: Rajčica 30 kg/ha Paprika 30 kg/haNapomena: kalcijev nitrat ne smije se miješati sa gnojivima koja sadržavaju fosfor.
Zatvori

HAIFA KALCIJ-NITRAT GG (15.5-0-0+26.5 CaO)

159,00 kn
Kalcij-nitrat je vrlo učinkovito gnojivo koje predstavlja učinkovit izvor dostupnog kalcija i dušika za biljke. Ova formulacija poboljšava kvalitetu prinosa i produljuje vijek trajanja bilje.
Prodano
Zatvori

HAIFA MAGNISAL (magnezij nitrat), 11-0-0+16MgO

235,00 kn
Gnojivo pogodno za fertirigaciju i folijarnu prihranu svih biljaka, koje im omogućava lako usvajanje magnezija, što je potrebno kod fotosinteze i drugih procesa. Dušik se također lakše usvaja u nitratnom obliku i time se poboljšava učinkovitost magnezija.
Prodano
Zatvori

HAIFA MKP (mono kalij fosfat), 0-52-34

538,00 kn
Haifa MKP potpuno je vodotopivo gnojivo pogodno za fertirigaciju i folijarnu primjenu. Preporučuje se u početnim fazama rasta biljke kad je fosfor važan za rast korijena. 
Zatvori

HAIFA MULTI-COMP, 14-13-20+2Mgo+Me

196,00 kn
Multi-comp Base je visoko topivo NPK gnojivo s dodatkom magnezija, mikro elemenata i huminske kiseline. Ovo gnojivo je specijalno namijenjeno za intezivnu proizvodnju, za osnovnu i dopunsku prihranu u povrtlarstvu i voćarstvu, pri uzgoju vinove loze te ratarskih kultura. Zbog visoke biološke vrijednosti huminskih kiselina preporučuje se na siromašnim, oštećenim i zaslanjenim tlima. Prednosti: kalij je u obliku kalijevog nitrata koji omogućava potpuno i balansirano usvajanje hranjiva. Fosfor je u obliku orto i poli fosfata koji omogućavaju maksimalno usvajanje i efikasnost fosfora u širokom rasponu pH vrijednosti zemljišta i pri nižim temperaturama. Fosfor je 95 % vodotopiv. 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED mikroelementi Fe (6%)

165,00 kn
Vodotopivo folijarno gnojivo sa 6 % željeza koje je primjenjivo za sve kulture.Doziranje: 1-1,5 kg/ha
Zatvori

HAIFA POLY-FEED MULTI-K GG, 13-0-46

348,00 kn
Haifa vodotopivo gnojivo u kojem se kalij nalazi u nitratnom obliku, namijenjeno prihranjivanju povrća i voća u fazi intenzivnog rasta plodova kad su zahtjevi za kalijem najveći (kalij ima izrazit učinak na povećanje suhe tvari u plodovima te utječe na ranije dozrijevanje). Ovo gnojivo može se koristiti i za folijarnu primjenu kako bi se izbjegao nedostatak kalija i dušika, a također se može miješati sa kalcijevim nitratom. Primjena: 20-25 kg/ha, svakih sedam dana. 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED TURBO-K, 18-9-18+2Mg+ME

188,00 kn
Kompleksno NPK gnojivo s magnezijem, sumporom i mikroelementima. Ovo gnojivo napravljeno je na bazi kalijevog nitrata koji je najbolji izbor kalija za biljke. Koristi se za ishranu voća, povrća i u vinogradima.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 11-44-11+1MgO+ME

198,00 kn451,00 kn
Vodotopivo gnojivo koje se koristi u početnim fazama rasta za ukorjenjivanje i iniciranje cvatnje cvjetnih pupova.Primjena: 20-25 kg/ha svakih sedam dana u periodu od dva do tri tjedna.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 15-7-30+2Mgo+ME

215,00 kn
Gnojivo koje se koristi u periodu intenzivnog porasta ploda jer sadrži veliku količinu kalija.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 16-8-32+2MgO+ME

395,00 kn
Koristi se u periodu intenzivnog formiranja plodova kod povrtnih i voćarskih kultura te intenzivne cvatnje cvjećarskih kultura. Zbog visoke potrebe za hranjivima treba ga koristiti svakih sedam dana u količini od 25 kg po hektaru. 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 20-20-20+ME

395,00 kn
Vodotopivo gnojivo koje se koristi tijekom vegetacije za formiranje zelene mase i za vegetativni rast kod lisnatih kultura (salate, kupusnjače i dr.). 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 20-20-20+ME

17,00 kn58,00 kn
Vodotopivo gnojivo koje se koristi tijekom vegetacije za formiranje zelene mase i za vegetativni rast lisnatih kultura (salate, kupusnjače i dr.).Primjena: 1-2 kg/l.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 21-21-21+ME

207,00 kn
Ovo u potpunosti vodotopivo, visoko kvalitetno gnojivo namijenjeno je za folijarnu prihranu svih kultura. Sastoji se od 100 % biljnih hranjiva te je obogaćeno širokim spektrom biljci potrebnih mikroelemenata. Ne sadrži klor, natrij i ostale štetne elemente, a njegova posebna formula jamči dobro prijanjanje i usvajanje putem lista. 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 4-15-37+3MgO

216,00 kn
Gnojivo koje se primjenjuje za prihranu vinograda (2 kg/ha) jer je svojim sastavom prilagođeno lozi. Primjenjuje se u završnim fazama za rast bobica, povećanje količine šećera i za što bolji prinos.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 9-12-36+3Mgo+ME

205,00 kn428,00 kn
Ova formulacija gnojiva s dodacima mikroelemenata i ekstraktom morskih algi koristi se u periodu intenzivnog formiranja plodova kod povrtnih i voćarskih kultura te intenzivne cvatnje cvijeća. Formulacija je pogodna ako je potreban visoki postotak kalija (za formiranje i rast ploda), a nizak postotak dušika (kako ne bi utjecao na prekomjeran vegetativni rast). 
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 9-12-36+3Mgo+ME

17,00 kn63,00 kn
Ova formulacija gnojiva s dodacima mikroelemenata i ekstraktom morskih algi koristi se u periodu intenzivnog formiranja plodova kod povrtnih i voćarskih kultura te intenzivne cvatnje cvijeća. Formulacija je pogodna ako je potreban visoki postotak kalija (za formiranje i rast ploda), a nizak postotak dušika (kako ne bi utjecao na prekomjeran vegetativni rast). 
Prodano
Zatvori

Hortyflor

59,00 kn
Proizveden je isključivo miješanjem i humifikacijom odabranih gnojiva (konjskog i kravljeg) koja su podvrgnuta procesu fermentacije/humifikacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo predstavlja jedno od najcjelovitijih proizvoda koji su danas prisutni na tržištu, a namijenjeni su povrtlarskim i cvjećarskim kulturama. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Prodano
Zatvori

Humus Vita Stallatico Super

39,00 kn
Gnojivo u prahu dobiveno isključivo miješanjem odabranih gnojiva (konjskog i kravljeg) koja su podvrgnuta procesu fermentacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu plodnost tla. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Zatvori

KELATEX Ca+B

115,00 kn
KELATEX Ca+B je folijarni biostimulator rasta i poboljšivač tla koji predstavlja odličan izvor kalcija (Ca) i bora (B) za folijarnu upotrebu, nadopunjeno s L-aminokiselinama i organskim ekstraktima. KELATEX Ca+B optimizira balans i pomaže u translokaciji resursa unutar biljke, a može se primjeniti u svim fazama razvoja biljke.
Zatvori

Kristalon “PLOD I CVIJET” 15-5-30

23,00 kn
Vodotopivo gnojivo obogaćeno mikroelementima i prilagođeno za prihranu svih kultura.Ova formulacija potiče formiranje većeg broja cvjetova i plodova.  Pakiranje: 500 g
Zatvori

KRISTALON START 19+6+20+3+ME

23,00 kn
Univerzalno vodotopivo gnojivo za prihranu svih vrsta biljaka u periodu intenzivnog rasta.Primjena: 1-2 g/1l
Zatvori

MEGAGREEN

79,00 kn
Prirodno mineralno sredstvo za poboljšavanje rasta biljaka i njihovu otpornost na bolesti. Proizvodi se od prirodnog minerala kalcita. Megagreen je ekološki proizvod potpuno neškodljiv za ljudsko zdravlje i okoliš. Certificiran je kao ekološko sredstvo u Italiji, Francuskoj i Hrvatskoj. Primjenjuje se na svim ratarskim kulturama, voću, povrću, cvijeću i ukrasnom bilju. 
Zatvori

NOVALON 12-48-06

37,00 kn
Novalon 12-48-06 namjenjen je prihrani biljaka u fazi formiranja korijena kao i za fazu intenzivne cvatnje.
Zatvori

NOVALON 15-5-35+TE

35,00 kn
Namijenjen za prihranu biljaka u posljednjoj fazi formiranja ploda. 
Zatvori

NOVALON 20-20-20

32,00 kn
Vodotopivo NPK gnojivo namijenjeno prihrani svih vrsta povrća, voća, vinove loze i ratarskih kultura. Primjenjuje se folijarno u koncentraciji 0,3-0,8 % ili sustavom “kap po kap” u koncentraciji 0,05-0,1 %. Može se primjenjivati više puta tijekom rasta biljke.
Zatvori

Plantella formula 365 za ČETINJAČE

55,00 kn
Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za gnojidbu četinjača, rododendrona, hortenzija, azaleja i ostalih biljki za kiselu zemlju jer ima posebno prilagođenu kombinaciju hranjiva koja se koriste samo jednom godišnje.Doziranje: 60 g/m2.
Prodano
Zatvori

Plantella formula 365 za TRAVU

55,00 kn
Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za njegu travnjaka jer ima visok sadržaj dušika i koristi se samo jednom godišnje. Jedan kilogram dovoljan je za 35 m2 travnate površine.
Zatvori

Plantella formula 365 za ŽIVICU

55,00 kn
Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za gnojidbu živica i ukrasnih grmova.Doziranje: 60 g/m2.
Prodano
Zatvori

Plantella gnojivo EXTRA PLUS

27,00 kn
Gnojivo namijenjeno za brzo djelovanje i optimalnu prihranu svih kultura primjenom preko lista ili zalijevanjem. Ovo gnojivo ima brzo djelovanje i 100 % je topivo u vodi. Za pripremu 10 l otopine potrebno je 10 g gnojiva.
Zatvori

Plantella gnojivo NUTRIVIT ZA BOROVNICE

43,00 kn
100% organsko gnojivo koje je pogodno za gnojenje i dognojavanje borovnica, rododendrona, azaleja i ostalih biljaka koje vole kiselu zemlju.
Zatvori

Plantella gnojivo za RODONDENDRONE

43,00 kn
Specijalno mineralno gnojivo za rododendrone, hortenzije, azaleje i borovnice. Primjena posipanjem: 1 kg/20 m2; zaljevanjem: 125 g/10 l; folijarno: 3g /l.
Zatvori

Plantella gnojivo za TRAVU

35,00 kn
Specijalno gnojivo za travu optimalno je prilagođeno svim zahtjevima trave. Pakiranje od 1 kg dovoljno je za 33 m2. Može se primjenjivati 3-4 puta godišnje.
Prodano
Zatvori

Plantella PROTIV MAHOVINE

55,00 kn
Specijalno trokomponentno sredstvo za otklanjanje i sprečavanje mahovine na travnjaku. Primjena se obavlja u dozi od 5 kg/100 m2, a ako je mahovina već razvijena, onda je potrebno primijeniti 10 kg/100 m2.
Prodano
Zatvori

Plantella specijalno gnojivo za CITRUSE

39,00 kn
Prilagođen sastav NPK gnojiva potiče pravilan razvoj korijena te čvrste i zdrave plodove, a morske alge poboljšavaju otpornost na stres, dok željezo sprječava nastanak kloroze.
Zatvori

PRO-ECO 5-10-10

159,00 kn
Biološki NPK na bazi životinjskih i biljnih proteina, organsko gnojivo izrađeno prema karakteristikama tla i klimatskim uvjetima regije.
Zatvori

PROGRESS MICRO 6-5-13

169,00 kn
Organsko mineralno gnojivo, stimulira hranjivost zemlje te daje magnezij, sumpor i elemente u tragovima, kako bi i potrebe najzahtjevnijih kultura bile zadovoljene, svi se elementi otpuštaju ciljano i efikasno.
Zatvori

TERCOMPOSTI

59,00 kn
Mješavina konjskog i kravljeg organskog gnojiva koja je podvrgnuta procesu fermentacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu plodnost tla.
Zatvori

ZEOSAND

55,00 kn89,00 kn
Zeosand je prirodni mineral vulkanskog porijekla. Zahvaljujući šupljikavoj strukturi, ima izvrsnu sposobnost upijanja, što poboljšava učinkovitost gnojenja i zalijevanja tla. Koristi se kod uzgoja presadnica te kod tretiranja travnjaka, parkova, sportskih terena i ostalih površina koje treba rahliti.