Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Luk HOLANDSKI ŽUTI

4,00 kn
Ima velike bakrenožute glavice koje su okruglo-spljoštenog oblika i tvrdo meso bijele boje.
Zatvori

Luk MAJSKI SREBRENAC

298,00 kn
Rana sorta koja daje okruglo-plosnate plodove bijele boje. Blagog je okusa i koristi se u svježem stanju za najraniju potrošnju, kao mladi luk u proljeće.
Zatvori

Luk MINERVA F1

14,00 kn
Hibrid luka srebrenca kojega odlikuje lukovica sjajno bijele boje sa čvrstim i uspravnim listovima. Ova sorta vrlo je produktivna i dobro podnosi skladištenje.
Zatvori

Luk PARADE

59,00 kn
Sorta namijenjena za proizvodnju mladog luka zbog svog vrlo brzog rasta i bez velikih zahtjeva za svjetlom (što ga čini pogodnim za zimski uzgoj u zaštićenim prostorima). Kao mladi luk može se proizvoditi cijele godine. Lišće mu raste uspravno, čvrste je strukture i tamnozelene boje, a lukovica nema okruglog zadebljanja.
Zatvori

Luk TETENYI RUBIN

4,00 kn
Sorta ljubičastog luka visokih prinosa i srednje duge vegetacije duljine 130-140 dana. Lukovice su kuglastog oblika sa dobro zatvorenim vratnim dijelom. Vanjske su ljuske tamnoljubičaste boje, a unutrašnji listovi su sočni, srednje mekani i izuzetnog, blago ljutog okusa.
Zatvori

Luk TROPEA ROSSA TONDA

14,00 kn
Sorta luka crvenoljubičaste boje ljuske i bijelog mesa slatkog okusa. Biljka se uzgaja u cijelom svijetu te predstavlja jednu od najzastupljenijih aroma u kulinarstvu. Ima konzistentnu hranjivu vrijednost zahvaljujući prisutnosti mineralnih soli i vitamina, prije svega vitamina C, ali sadrži i druge elemente koji pomažu probavu i potiču metabolizam. Ima dijuretska i antibakterijska svojstva.
Zatvori

Luk vlasac

4,00 kn
Listovi ovog luka se zbog svog karakterističnog okusa koriste u svježem stanju kao začin za salate, umake i razne vrste jela.