Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Luk BIANCA (SREBRENAC)

4,00 kn (0,53 €)

16 na zalihi

Ima velike i okrugle glavice s tankom ovojnicom. Ova sorta ima gusto meso srebrnobijele boje.
Zatvori

Luk DOMAĆI ZIMSKI CRVENI

5,00 kn (0,66 €)

3 na zalihi

Domaći zimski crveni luk srodnik je luka no ne razvija lukovicu. Ima široku primjenu u kuhinji i odličan je dodatak jelima.
Zatvori

Luk MAJSKI SREBRENAC

32,00 kn (4,25 €)

8 na zalihi

Rana sorta koja daje okruglo-plosnate plodove bijele boje. Blagog je okusa i koristi se u svježem stanju za najraniju potrošnju, kao mladi luk u proljeće.
Zatvori

Luk PERFORMER

75,00 kn (9,95 €)

5 na zalihi

Atraktivna sorta namijenjena za proizvodnju mladog luka.  Prinosi su dobri i ujednačeni, a sorta ne stvara glavicu i ima uspravno, zdravo lišće intenzivne tamnozelene boje. Uzgaja se cijele godine (zimi se preporuča uzgoj u zatvorenom prostoru), a idealan je za prodaju u vezicama.
Zatvori

Luk SONKAHAGYMA

4,00 kn (0,53 €)

16 na zalihi

Odlična sorta s lučicama valjkastog oblika i tamno žute boje. Preporuča se za svježu upotrebu.
Zatvori

Luk TETENYI RUBIN

4,00 kn (0,53 €)

13 na zalihi

Sorta ljubičastog luka visokih prinosa i srednje duge vegetacije duljine 130-140 dana. Lukovice su kuglastog oblika sa dobro zatvorenim vratnim dijelom. Vanjske su ljuske tamnoljubičaste boje, a unutrašnji listovi su sočni, srednje mekani i izuzetnog, blago ljutog okusa.
Zatvori

Luk TROPEA ROSSA TONDA

4,00 kn (0,53 €)

9 na zalihi

Sorta luka crvenoljubičaste boje ljuske i bijelog mesa slatkog okusa. Biljka se uzgaja u cijelom svijetu te predstavlja jednu od najzastupljenijih aroma u kulinarstvu. Ima konzistentnu hranjivu vrijednost zahvaljujući prisutnosti mineralnih soli i vitamina, prije svega vitamina C, ali sadrži i druge elemente koji pomažu probavu i potiču metabolizam. Ima dijuretska i antibakterijska svojstva.