Prikazuje se svih 8 rezultata

Pokaži bočnu traku
Sniženje
Zatvori

Ručni sakupljač MALIH plodova

350,00 kn 280,00 kn
“Roll-in” ručni sakupljač malih plodova namijenjen je sakupljanju manjih plodova poput lješnjaka, badema, maslina, žirova i sl. Spremnik je zapremnine 3,5 litara, a tijekom jednog sata rada može sakupiti 20-45 kg plodova. Dodatna oprema: – priključak za drveni ili metalni držač – 2 rezervne žice – otvarač za kantu (koji se jednostavno postavlja i olakšava pražnjenje spremnika)

Ručni sakupljač plodova – Mali

350,00 kn 280,00 kn
 - namijenjen sakupljanju manjih plodova poput lješnjaka, badema, maslina, žirova - zapremnina spremnika 3,5 litara - tijekom 1 sata rada sakuplja od 20 do 45 kg plodova ODATNA OPREMA koja se isporučuje uz svaki  „ROLL-IN“ ručni sakupljač plodova:– univerzalni priključak za drveni ili metalni držač (držač nije uključen)– 2 rezervne žice– otvarač za kantu (koji se jednostavno postavlja i olakšava pražnjenje spremnika)

Ručni sakupljač plodova – srednji

370,00 kn 296,00 kn
Ove jeseni našim marljivim kupcima olakšavamo život, štedeći im vrijeme i štiteći ih od boli u leđima! Pitate se kako? Uz novi „ROLL-IN“ RUČNI SAKUPLJAČ PLODOVA. - namijenjen sakupljanju većih plodova poput oraha, šljiva, breskvi, marelica i kestenja- neke žice mogu se ukloniti, što ga čini prikladnim za sakupljanje i većih plodova poput jabuka- zapremnina spremnika 6,5 litara- tijekom 1 sata rada sakuplja od 25 do 60 kg plodova ODATNA OPREMA koja se isporučuje uz svaki  „ROLL-IN“ ručni sakupljač plodova:- univerzalni priključak za drveni ili metalni držač (držač nije uključen)- 2 rezervne žice- otvarač za kantu (koji se jednostavno postavlja i olakšava pražnjenje spremnika)
Sniženje
Zatvori

Ručni sakupljač SREDNJIH plodova

370,00 kn 296,00 kn

“Roll-in” ručni sakupljač srednjih plodova namijenjen je sakupljanju plodova poput oraha, šljiva, marelica i sl. Spremnik je zapremnine 6,5 litara, a tijekom jednog sata rada može sakupiti 25-60 kg plodova.

 Dodatna oprema: – priključak za drveni ili metalni držač – 2 rezervne žice – otvarač za kantu (koji se jednostavno postavlja i olakšava pražnjenje spremnika)
vrtni rucni kutivator3
Zatvori

Ručni vrtni kultivator

1.850,00 kn
Vrtni ručni kultivator, je ručni alat-oruđe, koji je određen za ručnu obradu jedne linije (jedan međured) u vrtovima i plastenicima. Kao što ručna sijačica u prodajnom kompletu sadrži 11 zamjenskih diskova, ručni vrtni kultivator sadrži 7 radnih tijela, pomoću kojih korisnik može odraditi sve radne operacija izmjenom alata za rad sa vrtnim ručnim kultivatorom.Stroj ima 7 radnih tijela – priključaka: – Kultivator – 2 pluga – 4 rezača s različitim radnim širinama (30, 20, 15 i 10 cm).Željena dubina regulirana je ručkom za podešavanje od 0 do 7 cm. Vrtni ručni kultivator zadržava se u zahvatu s dva kotača koji također osiguravaju jednaku dubinu rada, a veliki prednji kotač čini manipulaciju oruđa jednostavnim. Vrtni ručni kultivator ne zahtijeva posebno dodatno održavanje, a preporučujemo sastavljanje i rastavljanje pomoću matica i vijaka. Nakon upotrijebe, potrebno je isprati sve nakupine prašine i prljavštine te izbjegavati dugotrajnu izloženost vlažnom vremenu.
Zatvori

Vrtna ručna sijačica

1.850,00 kn
Ručna sijačica koja olakšava sjetvu različitih kultura u vrtovima, staklenicima i plastenicima. Uključuje 11 lako izmjenjivih sjetvenih ploča koje služe za sjetvu sjemena različite veličine, poput kukuruza, cikle, rotkvice, graha, rajčice, krastavaca i drugih vrsta povrća.Sjetva se obavlja na preporučenoj dubini u skladu s agrotehničkim zahtjevima i zahtjevima korisnika u odnosu na pripremljenost tla. U jednom prohodu obrade u isto se vrijeme izvode sjetva i pokrivanje sjemena, kao i i pritiskanje tla uz sjeme. Također, moguće je označiti liniju na određenom razmaku za sljedeći red koji je prilagodljiv različitim međurednim razmacima, ovisno o željenoj kulturi.Ručna sijačica isporučuje se rastavljena u transportnoj kutiji (zbog manjeg volumena prilikom transporta), a moguće je isporučiti ju i sastavljenu (prilikom preuzimanja u našoj trgovini). Montaža, rukovanje i održavanje vrlo su jednostavni.
mistral vrtna sijacica
Zatvori

Vrtna ručna sijačica MiniMistral

1.850,00 kn
Ručna sijačica MiniMistral, olakšava sjetvu različitih kultura u vrtovima, staklenicima i plastenicima. Uz vrtnu ručnu sijačicu MiniMistral uključeno je 11 lako izmjenjivih sjetvenih ploča, koji služe za sjetvu sjemena različite veličine, kao što su: kukuruz, cikla, rotkvice, grah, rajčica, krastavci i druge vrste povrća. Sjetva se obavlja na preporučenoj dubini u skladu s agrotehničkim zahtjevima i zahtjevima korisnika u odnosu na pripremljenost tla. U jednom prohodu obrade, u isto vrijeme vrši se sjetva i pokrivanje sjemena kao i i pritiskanje tla uz sjeme. Također, moguće je označiti liniju na određenom razmaku za slijedeći red koji je prilagodljiv za različite međuredne razmake, ovisno o kulturi koju želimo sijati. Ručna sijačica MiniMistral, isporučuje se rastavljena u transportnoj kutiji (radi smanjenog volumena prilikom transporta), a možemo je isporučiti i sastavljenu prilikom preuzimanja u našoj trgovini. Montaža je vrlo jednostavna i lagana, kao i održavanje te rukovanje sijačicom.
Zatvori

Vrtni ručni kultivator

1.850,00 kn
Ručno pomagalo namijenjeno ručnoj obradi jedne linije tla (jedan međured) u vrtovima i plastenicima. Sadrži 7 radnih tijela pomoću kojih korisnik može odraditi sve radne operacije izmjenom alata za rad, a to su: cultivator, 2 pluga i 4 rezača s različitim radnim širinama (30, 20, 15 i 10 cm).Vrtni ručni kultivator ne zahtijeva posebno dodatno održavanje, a preporučuje se sastavljanje i rastavljanje pomoću matica i vijaka. Nakon uporabe potrebno je isprati sve nakupine prašine i prljavštine te izbjegavati dugotrajnu izloženost vlažnom vremenu.