Prikazuje se svih 10 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

BIOILSA 7-7-7

159,00 kn
Biološko NPKG gnojivo na bazi životinjskih i biljnih proteina koje sadrži vrlo brzo raspoloživ dušik i minerale za vinovu lozu, voće, povrće i žitarice.
Zatvori

BIOILSA ENNEKAPPA 7-0-21

183,00 kn
Organsko mineralno gnojivo s odnosom hranjivih tvari koji je odličan za vinovu lozu te nasade voće i povrća. Pomoću samo jedne aplikacije, ENNEKAPPA osigurava ujednačenu prehranu, smanjuje troškove te poboljšava enološku i komercijalnu kvalitetu.
Zatvori

BIOILSA FERTIL SUPERNOVA

136,00 kn
Organsko dušično gnojivo koje, zahvaljujući visokoj sposobnosti AGROGELA da apsorbira vodu, jamči efikasnu prihranu biljke čak i u uvjetima s manje vlažnosti. FERTIL SUPERNOVA je za što lakše rukovanje i bolju distribuciju dostupan u manjim peletima.
Zatvori

BIOILSA GRANOSANO EVO 6-16-0

155,00 kn
Organsko dušično gnojivo koje je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica (osobito durum i meke pšenice), travnih žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom.
Zatvori

BIOLIT KAMENO BRAŠNO

133,00 kn
BIOLIT kameno brašno sadrži  minerale i elemente pogodne za rast biljaka. Primjenom, pospješuje se plodnost tla i potiče rast biljaka. 
Zatvori

MEGAGREEN (foliar)

79,00 kn
Prirodno mineralno sredstvo za folijarnu prihranu namijenjeno je poboljšavanju rasta biljaka i njihovoj otpornost na bolesti. Proizvodi se od prirodnog minerala kalcita. Megagreen je ekološki proizvod potpuno neškodljiv za ljudsko zdravlje i okoliš. Certificiran je kao ekološko sredstvo u Italiji, Francuskoj i Hrvatskoj. Primjenjuje se na svim ratarskim kulturama, voću, povrću, cvijeću i ukrasnom bilju. 
Zatvori

Plantella gnojivo NUTRIVIT ZA BOROVNICEgran

43,00 kn
100% organsko gnojivo koje je pogodno za gnojenje i dognojavanje borovnica, rododendrona, azaleja i ostalih biljaka koje vole kiselu zemlju.
Zatvori

PRO-ECO 5-10-10

159,00 kn
Biološki NPK na bazi životinjskih i biljnih proteina, organsko gnojivo izrađeno prema karakteristikama tla i klimatskim uvjetima regije.
Zatvori

PROGRESS MICRO 6-5-13

169,00 kn
Organsko mineralno gnojivo, stimulira hranjivost zemlje te daje magnezij, sumpor i elemente u tragovima, kako bi i potrebe najzahtjevnijih kultura bile zadovoljene, svi se elementi otpuštaju ciljano i efikasno.
Zatvori

TERCOMPOSTI

59,00 kn
Mješavina konjskog i kravljeg organskog gnojiva koja je podvrgnuta procesu fermentacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu plodnost tla.