Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

HAIFA MULTICOTE (6) 15-7-15+2MgO+ME

628,00 kn

1 na zalihi

Oslobađa dostupna hranjiva brzinom i količinom koje odgovaraju potrebama biljke. To smanjuje gubitak gnojiva te omogućuje znatno smanjenje količine primjene (do 30%) u usporedbi s konvencionalnim granuliranim ili tekućim gnojivima. Ušteda u radu i vremenu, jedna primjena pokriva nutritivne zahtjeve usjeva kroz cijelu vegetaciju.  Multicote™ formulacije po vremenu otpuštanja: MULTICOTE (6) 15-7-15+2MgO+ME =  6 mjeseci
Zatvori

HAIFA SOP 0-0-52+45 SO3 (kalij sulfat)

398,00 kn

2 na zalihi

Kalij sulfat koji se koristi za gnojidbu svih kultura fertirigacijom. Ovo gnojivo preporuča se zbog izvora kalija gdje pH tla treba spustiti, kad je potrebno sumpora ili kad aplikaciju dušika treba ograničiti (npr. na kraju sezone). Preporučuje se za direktno rasipavanje i za pripremu miješanog gnojiva.
Zatvori

HAIFA START 10-35-0+2Mgo+5S+2Zn

395,00 kn

1 na zalihi

Bogato hranjivima i vrlo učinkovito, ovo gnojivo potiče rast korijena, što rezultira zdravim razvojem biljke i kvalitetnim prinosom. Osigurava dušik i fosfor te mikroelemente magnezij, sumpor i cink, odmah dostupne biljci. Kao mikrogranulat, dolazi u 20 puta sitnijim granulama od standardnog granuliranog gnojiva pa se tako ujednačeno raspoređuje u zoni korijena. Također, zbog vrlo sitne granulacije, povećava se dodirna površina s korijenom, a samim time i razina učinkovitosti gnojiva. Naprednom tehnologijom proizvodnje stvorena je jedinstvena formulacija koja ne stvara prašinu i tako olakšava rukovanje.
Zatvori

HAIFA TURBO-K 14-14-17+S+Fe,Zn

73,50 kn

Na zalihi.

Kompleksno granulirano NPK gnojivo s magnezijem, sumporom i mikroelementima. Ovo gnojivo napravljeno je na bazi kalijevog nitrata koji je najbolji izbor kalija za biljke. Koristi se za ishranu voća, povrća i u vinogradima.  
Zatvori

MULTI-TER 18-11-23

265,00 kn

40 na zalihi

Granulirano NPK gnojivo na bazi kalij nitrata formulacije 18-11-23 koje ne sadrži Cl i Na. Ovo gnojivo se koristi za osnovnu gnojidbu i prihranu tijekom vegetacije, a preporuča se korištenje pri zadnjoj pripremi tla prije sjetve ili sadnje.  
Zatvori

Plantella formula 365 za ŽIVICU

55,00 kn

2 na zalihi

Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za gnojidbu živica i ukrasnih grmova. Doziranje: 60 g/m2.
Zatvori

Plantella specijalno gnojivo za CITRUSE

45,00 kn

7 na zalihi

Prilagođen sastav NPK gnojiva potiče pravilan razvoj korijena te čvrste i zdrave plodove, a morske alge poboljšavaju otpornost na stres, dok željezo sprječava nastanak kloroze.