Prikazuje se svih 56 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

AGROLEAF POWER 15-10-31

98,00 kn

3 na zalihi

Vodotopivo NPK gnojivo s mikroelementima koje se koristi u prihrani svih vrsta povrća, voća, vinove loze i ratarskih kultura. Primjenjuje se folijarno u koncentraciji 0,3-0,5 % ili sustavom “kap po kap” u koncentraciji 0,1 %. Može se primjenjivati više puta tijekom rasta biljke.
Zatvori

BIOILSA 7-7-7

159,00 kn

Na zalihi.

Biološko NPK gnojivo na bazi životinjskih i biljnih proteina koje sadrži vrlo brzo raspoloživ dušik i minerale za vinovu lozu, voće, povrće i žitarice.
Zatvori

BIOILSA ENNEKAPPA 7-0-21

183,00 kn

Na zalihi.

Organsko mineralno gnojivo s omjerom hranjivih tvari koji je odličan za vinovu lozu te nasade voća i povrća. Pomoću samo jedne aplikacije osigurava ujednačenu prehranu, smanjuje troškove te poboljšava enološku i komercijalnu kvalitetu.
Zatvori

BIOILSA FERTIL SUPERNOVA

136,00 kn

Na zalihi.

Organsko dušično gnojivo koje je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica (osobito durum i meke pšenice), travnih žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom.
Zatvori

BIOILSA GRANOSANO EVO 6-16-0

155,00 kn

Na zalihi.

Organsko dušično gnojivo koje je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica (osobito durum i meke pšenice), travnih žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom.
Zatvori

FertilDung

64,00 kn

Na zalihi.

Ovo organsko gnojivo proizvedeno je isključivo miješanjem odabranih gnojiva (konjskog i kravljeg) koji su podvrgnuti procesu fermentacije/humifikacije kroz 8-10 mjeseci. FertilDung spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu strukturu i plodnost tla. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Zatvori

Fertipolina

59,00 kn

Na zalihi.

Fertipolina je granulirano poluhumificirano gnojivo od peradi koje je fermentirano tijekom 7-8 mjeseci u uvjetima idealne vlažnosti kako bi gnoj koji se ubacuje u tlo bio odmah aktivan i bez apsorbiranja vode iz tla, te koji se istovremeno lako rasipava. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja kao što su korištenje peći ili vrućeg zraka.
Zatvori

HAIFA BITTERMAG (magnezij sulfat), 0-0-0+16MgO+32SO3

159,00 kn

1 na zalihi

Kristalni magnezijev sulfat je gnojivo za fertirigaciju svih usjeva, a preporučuje se u nedostatku magnezija i kad se dušik treba izbjegavati.  
Zatvori

HAIFA KALCIJ-NITRAT GG (15.5-0-0+26.5 CaO)

235,00 kn

30 na zalihi

Vrlo učinkovito gnojivo koje predstavlja izvor dostupnog kalcija i dušika za biljke. Ova formulacija poboljšava kvalitetu prinosa i produljuje vijek trajanja biljke.
Zatvori

HAIFA MAGNISAL (magnezij nitrat), 11-0-0+16MgO

235,00 kn

1 na zalihi

Gnojivo pogodno za fertirigaciju i folijarnu prihranu svih biljaka, koje im omogućava lako usvajanje magnezija, što je potrebno kod fotosinteze i drugih procesa. Dušik se također lakše usvaja u nitratnom obliku i time se poboljšava učinkovitost magnezija.
Zatvori

HAIFA MULTI MICRO COMB (foliar)

198,00 kn

2 na zalihi

Ovo gnojivo sadrži bor, bakar,  željezo, mangan, molibden i cink. Folijarna primjena je svakih 15-20 dana kod pojave prvih nedostataka. Preventivne tjedne aplikacije su 0,5-1 kg na hektar a kurativne 1,5-2 kg na hektar.
  • Jabuke i kruške: 80-100gr/100 litara vode.
  • Koštičavo voće: 50-80gr/100 litara vode.
PAKIRANJE: 1kg
Zatvori

HAIFA MULTI-K GG, 13-0-46

53,00 kn410,00 kn

Na zalihi.

Haifa vodotopivo gnojivo u kojem se kalij nalazi u nitratnom obliku, namijenjeno prihranjivanju povrća i voća u fazi intenzivnog rasta plodova kad su zahtjevi za kalijem najveći (kalij ima izrazit učinak na povećanje suhe tvari u plodovima te utječe na ranije dozrijevanje). Ovo gnojivo može se koristiti i za folijarnu primjenu kako bi se izbjegao nedostatak kalija i dušika, a također se može miješati sa kalcijevim nitratom. Primjena: 20-25 kg/ha, svakih sedam dana.  
Zatvori

HAIFA Multi-K Prills 12-0-42+2MgO

363,00 kn

2 na zalihi

MULTI-K PRILLS je granulirani oblik kalij-nitrata koji se koristi neposredno prije sjetve ili sadnje i tijekom vegetacije kao dopunsko gnojivo. Primjenjuje se u kulturama koje su osjetljive na klor (Cl-) i prije svega u ishrani povrća u razdoblju kada biljke trebaju najviše kalija i magnezija. Vrlo povoljno djeluje na stvaranje generativnih organa, tj. na cvatnju i na oplodnju, znatno pridonosi otpornosti prema zimskim i proljetnim mrazevima, pogoduje biljkama da lakše podnesu sušu. učinkovitost u povećanju suhe tvari krumpira. Ovo gnojivo je granulirano i može se lako primjenjivati u kultivaciji ili širom razbacivati rasipačem.
Zatvori

HAIFA MULTICOTE (6) 15-7-15+2MgO+ME

675,00 kn

1 na zalihi

Oslobađa dostupna hranjiva brzinom i količinom koje odgovaraju potrebama biljke. To smanjuje gubitak gnojiva te omogućuje znatno smanjenje količine primjene (do 30%) u usporedbi s konvencionalnim granuliranim ili tekućim gnojivima. Ušteda u radu i vremenu, jedna primjena pokriva nutritivne zahtjeve usjeva kroz cijelu vegetaciju.  Multicote™ formulacije po vremenu otpuštanja: MULTICOTE (6) 15-7-15+2MgO+ME =  6 mjeseci
Zatvori

HAIFA POLY-FEED mikroelementi Fe (6%)

165,00 kn

4 na zalihi

Vodotopivo folijarno gnojivo sa 6 % željeza koje je primjenjivo za sve kulture. Doziranje: 1-1,5 kg/ha
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 11-44-11+1MgO+ME

248,00 kn549,00 kn

Na zalihi.

Vodotopivo gnojivo koje se koristi u početnim fazama rasta za ukorjenjivanje i iniciranje cvatnje cvjetnih pupova. Primjena: 20-25 kg/ha svakih sedam dana u periodu od dva do tri tjedna.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 15-7-30+2Mgo+ME (foliar)

215,00 kn

5 na zalihi

Gnojivo za folijarnu prihranu koje se koristi u periodu intenzivnog porasta ploda jer sadrži veliku količinu kalija.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 16-8-32+2MgO+ME

179,00 kn395,00 kn

Na zalihi.

Koristi se u periodu intenzivnog formiranja plodova kod povrtnih i voćarskih kultura te intenzivne cvatnje cvjećarskih kultura. Zbog visoke potrebe za hranjivima treba ga koristiti svakih sedam dana u količini od 25 kg po hektaru.  
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 20-20-20+ME

489,00 kn

40 na zalihi

Vodotopivo gnojivo koje se koristi tijekom vegetacije za formiranje zelene mase i za vegetativni rast kod lisnatih kultura (salate, kupusnjače i dr.).  
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 20-20-20+ME

19,00 kn65,00 kn

Na zalihi.

Vodotopivo gnojivo koje se koristi tijekom vegetacije za formiranje zelene mase i za vegetativni rast lisnatih kultura (salate, kupusnjače i dr.). Primjena: 1-2 kg/l.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 21-21-21+ME (foliar)

135,00 kn207,00 kn

Na zalihi.

Ovo u potpunosti vodotopivo, visoko kvalitetno gnojivo namijenjeno je za folijarnu prihranu svih kultura. Sastoji se od 100 % biljnih hranjiva te je obogaćeno širokim spektrom biljci potrebnih mikroelemenata. Ne sadrži klor, natrij i ostale štetne elemente, a njegova posebna formula jamči dobro prijanjanje i usvajanje putem lista.  
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 4-15-37+3MgO (foliar)

216,00 kn

4 na zalihi

Gnojivo za folijarnu prihranu  koje se primjenjuje za prihranu vinograda (2 kg/ha) jer je svojim sastavom prilagođeno lozi. Primjenjuje se u završnim fazama za rast bobica, povećanje količine šećera i za što bolji prinos.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 9-12-36+3Mgo+ME

235,00 kn525,00 kn

Na zalihi.

Ova formulacija gnojiva s dodacima mikroelemenata i ekstraktom morskih algi koristi se u periodu intenzivnog formiranja plodova kod povrtnih i voćarskih kultura te intenzivne cvatnje cvijeća. Formulacija je pogodna ako je potreban visoki postotak kalija (za formiranje i rast ploda), a nizak postotak dušika (kako ne bi utjecao na prekomjeran vegetativni rast).  
Zatvori

HAIFA SOP 0-0-52+45 SO3 (kalij sulfat)

375,00 kn

2 na zalihi

Kalij sulfat koji se koristi za gnojidbu svih kultura fertirigacijom. Ovo gnojivo preporuča se zbog izvora kalija gdje pH tla treba spustiti, kad je potrebno sumpora ili kad aplikaciju dušika treba ograničiti (npr. na kraju sezone). Preporučuje se za direktno rasipavanje i za pripremu miješanog gnojiva.
Zatvori

HAIFA START 10-35-0+2Mgo+5S+2Zn

425,00 kn

1 na zalihi

Bogato hranjivima i vrlo učinkovito, ovo gnojivo potiče rast korijena, što rezultira zdravim razvojem biljke i kvalitetnim prinosom. Osigurava dušik i fosfor te mikroelemente magnezij, sumpor i cink, odmah dostupne biljci. Kao mikrogranulat, dolazi u 20 puta sitnijim granulama od standardnog granuliranog gnojiva pa se tako ujednačeno raspoređuje u zoni korijena. Također, zbog vrlo sitne granulacije, povećava se dodirna površina s korijenom, a samim time i razina učinkovitosti gnojiva. Naprednom tehnologijom proizvodnje stvorena je jedinstvena formulacija koja ne stvara prašinu i tako olakšava rukovanje.
Zatvori

HAIFA TURBO-K 14-14-17+S+Fe,Zn

79,00 kn219,00 kn

Na zalihi.

Kompleksno granulirano NPK gnojivo s magnezijem, sumporom i mikroelementima. Ovo gnojivo napravljeno je na bazi kalijevog nitrata koji je najbolji izbor kalija za biljke. Koristi se za ishranu voća, povrća i u vinogradima.  
Zatvori

Hortyflor

64,00 kn

Na zalihi.

Proizveden je isključivo miješanjem i humifikacijom odabranih gnojiva (kravljeg i pilećeg) koja su podvrgnuta procesu fermentacije/humifikacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo predstavlja jedno od najcjelovitijih proizvoda koji su danas prisutni na tržištu, a namijenjeni su povrtlarskim i cvjećarskim kulturama. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Zatvori

Humus Vita Stallatico Super

45,00 kn

Na zalihi.

Gnojivo u prahu dobiveno isključivo miješanjem odabranih gnojiva (konjskog i kravljeg) koja su podvrgnuta procesu fermentacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu plodnost tla. Tijekom proizvodnje, ovo gnojivo nije podvrgnuto procesima sušenja poput korištenja peći ili vrućeg zraka.
Zatvori

KELATEX Ca+B (foliar)

115,00 kn

4 na zalihi

Folijarni biostimulator rasta i poboljšivač tla koji predstavlja odličan izvor kalcija (Ca) i bora (B) za folijarnu upotrebu, nadopunjen s L-aminokiselinama i organskim ekstraktima. Optimizira balans i pomaže u translokaciji resursa unutar biljke, a može se primijeniti u svim fazama razvoja biljke.
Zatvori

KOREX

39,00 kn

10 na zalihi

KOREX sredstvo je namijenjeno za brzo ukorjenjavanje svih vrsta izdanaka.
Zatvori

Kristalon “PLOD I CVIJET” 15-5-30

23,00 kn

79 na zalihi

Vodotopivo gnojivo obogaćeno mikroelementima i prilagođeno za prihranu svih kultura.Ova formulacija potiče formiranje većeg broja cvjetova i plodova.    Pakiranje: 500 g
Zatvori

KRISTALON START 19+6+20+3+ME

23,00 kn

79 na zalihi

Univerzalno vodotopivo gnojivo za prihranu svih vrsta biljaka u periodu intenzivnog rasta. Primjena: 1-2 g/1l
Zatvori

MEGAGREEN (foliar)

79,00 kn

2 na zalihi

Prirodno mineralno sredstvo za folijarnu prihranu namijenjeno je poboljšavanju rasta biljaka i njihovoj otpornost na bolesti. Proizvodi se od prirodnog minerala kalcita. Megagreen je ekološki proizvod potpuno neškodljiv za ljudsko zdravlje i okoliš. Certificiran je kao ekološko sredstvo u Italiji, Francuskoj i Hrvatskoj. Primjenjuje se na svim ratarskim kulturama, voću, povrću, cvijeću i ukrasnom bilju.  
Zatvori

NOVALON 12-48-06

23,00 kn37,00 kn

Na zalihi.

Novalon 12-48-06 namjenjen je prihrani biljaka u fazi formiranja korijena kao i za fazu intenzivne cvatnje.
Zatvori

NOVALON 15-5-35+ME

23,00 kn35,00 kn

Na zalihi.

Namijenjen za prihranu biljaka u posljednjoj fazi formiranja ploda.  
Zatvori

NOVALON 20-20-20

32,00 kn175,00 kn

2 na zalihi

Vodotopivo NPK gnojivo namijenjeno prihrani svih vrsta povrća, voća, vinove loze i ratarskih kultura. Primjenjuje se folijarno u koncentraciji 0,3-0,8 % ili sustavom “kap po kap” u koncentraciji 0,05-0,1 %. Može se primjenjivati više puta tijekom rasta biljke.
Zatvori

PERLIT

159,00 kn

Na zalihi.

Perlit je anorganski vulkanski pijesak (kamen) koji se mješa sa supstratom u svrhu pospješivanja udjela zraka i vode prilikom ukorjenjivanja i sjetve biljaka.  
Zatvori

Plantella formula 365 za TRAVU

55,00 kn

5 na zalihi

Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za njegu travnjaka jer ima visok sadržaj dušika i koristi se samo jednom godišnje. Jedan kilogram dovoljan je za 35 m2 travnate površine.
Zatvori

Plantella formula 365 za ŽIVICU

55,00 kn

2 na zalihi

Gnojivo s dugotrajnim djelovanjem idealno za gnojidbu živica i ukrasnih grmova. Doziranje: 60 g/m2.
Zatvori

Plantella zemlja za CITRUSE

19,00 kn

Na zalihi.

Visokokvalitetni supstrat odličan za sadnju i presađivanje svih vrsta citrusa.  
Zatvori

Plantella zemlja za ORHIDEJE

28,00 kn

3 na zalihi

Visokokvalitetna zemlja za sadnju i presađivanje svih vrsta orhideja.  
Zatvori

PRO-ECO 5-10-10

198,00 kn

Na zalihi.

Biološki NPK na bazi životinjskih i biljnih proteina, organsko gnojivo izrađeno prema karakteristikama tla i klimatskim uvjetima regije.
Zatvori

PROGRESS MICRO 6-5-13

169,00 kn

Na zalihi.

Organsko mineralno gnojivo koje stimulira hranjivost zemlje te daje magnezij, sumpor i elemente u tragovima, kako bi potrebe i najzahtjevnijih kultura bile zadovoljene, a svi se elementi otpuštaju ciljano i efikasno.
Zatvori

Supstrat BIO START

72,00 kn

Na zalihi.

Ovaj supstrat namijenjen je uzgoju kultura s organskom gnojidbom i sirovinama dobivenim iz obnovljivih izvora te uzgoju mladih sadnica i presadnica. Supstrat odlikuje dobro zadržavanje vode zbog 30% udjela crnog treseta te dobra provodljivost vode i zraka zbog 50% udjela bijelog treseta. Svojim sastavom poboljšava biološku aktivnost i pridonosi boljoj opskrbljenosti hranjivim tvarima.
Zatvori

Supstrat TYP 1

66,00 kn

Na zalihi.

Standardni supstrat koji se koristi za uzgoj cvijeća sa srednje grubom strukturom. pH: 5,5-6,0
Zatvori

Supstrat TYP 1 + GLINA

68,00 kn

Na zalihi.

Supstrat s dodatkom gline koristi se kao standardni tresetni supstrat za uzgoj širokog raspona cvijeća koje ima srednji do visoki stupanj tolerancije na salinitet. pH: 5,5 – 6,0
Zatvori

Supstrat TYP 2

66,00 kn

Na zalihi.

Supstrat srednje fine strukture namijenjen uzgoju cvijeća i povrća osjetljivog na salinitet. pH: 5,5 – 6,0
Zatvori

Supstrat TYP 3

66,00 kn

Na zalihi.

Supstrat fine strukture namijenjen za sijanje, pikiranje i presađivanje. pH: 5,5-6,0
Zatvori

Supstrat TYP 4

61,00 kn

Na zalihi.

Supstrat TYP 4 ima finu strukturu i namijenjen je za povrće otporno na salinitet. pH: 5,5 – 6,0
Zatvori

Supstrat TYP 5

61,00 kn

Na zalihi.

Ovaj supstrat fine strukture namijenjen je za povrće osjetljivo na salinitet te za posebne cvjetnice (npr. ljubičice). pH: 5,5 – 6,0
Zatvori

TERCOMPOSTI

64,00 kn

Na zalihi.

Mješavina konjskog i kravljeg organskog gnojiva koja je podvrgnuta procesu fermentacije kroz 8-10 mjeseci. Ovo gnojivo spaja visok unos hranjivih sastojaka sa značajnim utjecajem na ukupnu plodnost tla.
Zatvori

TRAZEX (foliar)

139,00 kn

3 na zalihi

Trazex je mješavina mikro gnojiva s dodatkom huminskih kiselina. Trazex je suha, vodotopiva formulacija jednostavna za primjenu i kompatibilna sa većinom gnojiva i folijarnih sredstava.
Zatvori

VERMIKULIT

239,00 kn

15 na zalihi

Vermikulit (0-3 mm) je 100% prirodni, sterilni proizvod koji je poznat po svojoj odličnoj sposobnosti upijanja vode. Ima široku primjenu u povrćarstvu i cvjećarstvu kao supstrat za sjetvu ili kao dodatak supstratima. Vermikulit poboljšava vodni kapacitet zemlje te zadržava zrak, hranjive tvari i vlažnost te ih po potrebi ispušta biljkama.
Zatvori

Zemlja za BALKONSKO CVIJEĆE

27,00 kn

Na zalihi.

Specijalna zemlja sa glinom za sadnice u balkonskim i posudama velikog volumena. Glina koju zemlja sadrži upija vodu i hranjive sastojke koje sadnice potom prema potrebi preuzimaju. Dodatak gnojiva dovoljan je za 10 tjedana.
Zatvori

Zemlja za CVIJEĆE

24,00 kn45,00 kn

Na zalihi.

Univerzalna zemlja za sadnju sobnog i balkonskog bilja te za pripremu gredica za sadnju. Dodatak gnojiva dovoljan je za prva 4 tjedna.
Zatvori

ZEOSAND

89,00 kn

Na zalihi.

Zeosand je prirodni mineral vulkanskog porijekla. Zahvaljujući šupljikavoj strukturi, ima izvrsnu sposobnost upijanja, što poboljšava učinkovitost gnojenja i zalijevanja tla. Koristi se kod uzgoja presadnica te kod tretiranja travnjaka, parkova, sportskih terena i ostalih površina koje treba rahliti.