Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži bočnu traku
Prodano
Zatvori

ČEŠNJAK (BIJELI LUK)

13,50 kn
Sadrži puno eteričnih ulja zbog čega je vrlo popularan začin u kulinarstvu. Sadnja se može obavljati ujesen (jesenski češnjak) i/ili u proljeće (proljetni češnjak), no preporuča se sadnja ujesen. Lukovica je bijele boje, a ovisno o sorti može biti i nijansa ružičaste boje. Češnjak se koristi u svježem stanju, a dobro podnosi i skladištenje radi visoke količine suhe tvari.
Prodano
Zatvori

Lučica luka CUPIDO F1

0,00 kn
Ova sorta spada u ranu sortu luka koja daje plodove okruglog oblika i dobre čvrstoće.
Prodano
Zatvori

Lučica luka HOLANDSKI ŽUTI

9,00 kn11,50 kn
Ova lučica je najzastupljenija sorta u našim proizvodnim uvjetima. Ima velike bakrenožute glavice koje su okruglo-spljoštenog oblika i tvrdo meso bijele boje.
Prodano
Zatvori

Lučica luka MAJSKI SREBRENAC

17,00 kn
Rana sorta luka koja daje okruglo-plosnate plodove bijele boje. Blagog je okusa i koristi se u svježem stanju za najraniju potrošnju kao mladi luk u proljeće.
Prodano
Zatvori

Lučica luka RED BARON

13,90 kn
Koristi se za ranu i srednje ranu proizvodnju. Glavice su okruglog i izduženog oblika, a ljuska je lijepe crvenoljubičaste boje.
Prodano
Zatvori

Lučica luka ROSANNA

13,90 kn
Daje plod lijepe crvenoljubičaste boje.
Prodano
Zatvori

Lučica luka STURON 1kg

12,50 kn
Sorta luka za kasniju proizvodnju. Ova sorta odlikuje se krupnim glavicama, okruglog do blago izduženog oblika zlatne boje. Daje visoke prinose i nije sklon procvjetavanju. Koristi se u svježem stanju i dobar je za skladištenje zbog koncentracije suhe tvari.