Prikazuje se svih 5 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Špinat EL FORTE

155,00 kn
Rana sorta umjerene brzine porasta, pogodna za sjetvu u proljeće ili jesen. Ima izrazitu otpornost na procvjetavanje, a okrugli listovi srednje zelene boje idealnog su odnosa "list-lisna drška".
Zatvori

Špinat MATADOR

4,00 kn28,00 kn
Spada u najpopularnije sorte na našem području, zbog brzog rasta i velikih listova koji su deblji, ovalni i osrednje mjehurasti. Podjednako je pogodan za proljetnu i jesensku sjetvu, kao i za svježu upotrebu i zimnicu.
Zatvori

Špinat POPEY

4,00 kn
Vrlo rodan špinat s uspravnom i visokom stabljikom te glatkim, tvrdim i debelim listovima. Ova je sorta vrlo rodna i pogodna za svježu upotrebu i smrzavanje.
Zatvori

Špinat REMBRANDT F1

17,00 kn
Srednje rani hibrid špinata koji formira zelene do tamnozelene, glatke listove duguljastog oblika. Posebno je namijenjen za zimsku proizvodnju i zamrzavanje te kao baby špinat. Vegetacija je 45-50 dana.
Zatvori

Špinat VENETO F1

14,00 kn
Sorta špinata brzog rasta koja formira srednje velike, glatke listove intenzivne zelene boje, ovalnog oblika i dobre debljine. Ova sorta sa srednje ranim ciklusom za berbu u kasno proljeće i ljeto vrlo je produktivna i pogodna za tržnice i industriju.