Prikazujemo 1–60 od 61 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Ljuta paprika BODROG F1

335,00 kn

3 na zalihi

Hibrid pogodan za proizvodnju u zaštićenom prostoru. Plodovi težine 100-130 g ljutog su okusa, svjetlozelene boje i špicastog vrha (u tipu "roga").
Zatvori

Ljuta paprika ČILI CRVENI

5,00 kn

11 na zalihi

Plodovi su svijetložute boje, veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Zatvori

Ljuta paprika ČILI ŽUTI

5,00 kn

20 na zalihi

Plodovi su svijetložute boje i veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Zatvori

Ljuta paprika DŽINKA F1

19,00 kn

4 na zalihi

Hibrid ljutog okusa koji se koristi za svježu upotrebu ili kuhanje. Krupni i ljuti plodovi dugi su oko 20 cm i široki 2 cm, a  prosječne mase 20-30 g. Mladi plodovi su svjetlozeleni dok su zreli crvene boje.
Zatvori

Ljuta paprika FEFERON LJUTI

7,50 kn

15 na zalihi

Stari tip mađarske paprike. Biljka je stalnorastuća, visoka te nije osjetljiva na nedostatak svjetlosti. Plodovi su svijetlozeleni, dugački, ušiljeni, viseći, ljutog okusa i težine 20-25 g. U plasteniku se može uzgajati tijekom cijele godine, a može se uzgajati i na otvorenom. Pogodna je za svježu upotrebu i za konzerviranje.
Zatvori

Ljuta paprika HABANERO LEMON

14,00 kn

5 na zalihi

Ljuta papričica žute boje i karakterističnog oblika lanterne s intenzivnim mirisom limuna. Visina biljke kreće se od 30 cm do 1,5 m, a na našem području naraste do 60 cm. Dužina ploda je 2-8 cm, a širina 1-4 cm. Prije dostizanja zrelosti plod je zelene boje, a po sazrijevanju boja se mijenja u žutu. Vrh ploda može biti šiljast ili stožast. Popularna je zbog kombinacije triju čimbenika: izrazite ljutine, jedinstvene arome otporne na termičku obradu i voćnog okusa. Plod je pogodan za korištenje u različitim umacima.
Zatvori

Ljuta paprika HOTSTAR F1

198,00 kn

4 na zalihi

Hibrid ljute paprike snažne i plodne biljke. Plodovi su cilindični, dužine 15-20 cm i svjetlozelene boje, a meso je debelo i glatko sa sjajnom pokožicom.  
Zatvori

Ljuta paprika ISPAN F1

255,00 kn

1 na zalihi

Krupna sorta ljute „paradajz“ paprike namijenjena za kiseljenje.
Ljuta paprika Lemon Drop (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika LEMON DROP

14,00 kn

2 na zalihi

Porijeklom iz Perua, ova je paprika intenzivne žute boje i jedinstvenog okusa. Kora je mekana, a aroma osebujna. Dužine je 6-8 cm i promjera do 3 cm. Može se konzumirati i sirova, a plod daje 90 dana nakon sjetve.
Zatvori

Ljuta paprika LJUTE PAPRIČICE MIX

14,00 kn

3 na zalihi

Vrlo ljuta mješavina različitih sorti paprika s visokim udjelom kapsaicina. Sastoji se od habanero, yellow wax hot i cayenne paprika.
Zatvori

Ljuta paprika PETER PEPPER

14,00 kn

Na zalihi.

Ljuta papričica zanimljivog, falusnog oblika čiji su plodovi žute ili crvene boje s lagano gorkim okusom. Biljka je kompaktna i grmolika te se koristi za balkonski uzgoj.
Zatvori

Ljuta paprika RUSH F1

65,00 kn

4 na zalihi

Ljuta paprika u tipu „roga“ koja vrlo rano sazrijeva te se može proizvoditi u grijanim i negrijanim plastenicima. Intenzivan rast i brzo formiranje cvjetnih grana glavna su odlika ove paprike koja u tehnološkoj zriobi daje ljute plodove zelene boje.
Ljuta paprika Serrano (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika SERRANO

14,00 kn

6 na zalihi

Ime Serrano označava geografsko područje s kojeg potječe ova sorta. Riječ je o vrhovima meksičkih planina sjeverno od Pueblo Hidalga. Plodovi su prošarani nježnim, bijelim linijama i dosežu do 8 cm dužine. Najčešće se koriste u salatama. U Meksiku je ova paprika nezaobilazan sastojak guacamole umaka.
Zatvori

Ljuta paprika SOFIANE F1

495,00 kn

1 na zalihi

Hibrid umjereno ljute paprike u tipu „roga“ čiji plodovi dužine 4 x 18 cm prelaze iz zelenožute boje u žarkocrvenu boju u tehnološkoj fazi. Ova sorta pogodna je za uzgoj u zaštićenom i na otvorenom polju.
Zatvori

Ljuta paprika Szegedi 178

139,00 kn

Dostupno uz narudžbu

Ljuta začinska paprika čiji viseći plodovi imaju tupi završetak, a dužine su 10-12 cm. Plodovi su intenzivno crvene boje, a ova sorta je odlična za mljevenje.
Zatvori

Ljuta paprika THUNDER F1

65,00 kn

8 na zalihi

Novi hibrid ljute paprike krupnih svijetlozelenih plodova, namijenjen proizvodnji u zaštićenom prostoru. Širina ploda kod peteljke iznosi 3-4 cm, a duljina je 20-24 cm.
Zatvori

Ljuta paprika YANKA F1

85,00 kn

5 na zalihi

Dobro poznati hibrid ljutog, krupnog feferona zelenožute boje.
Zatvori

Ljuta paprika YELLOW WAX

3,50 kn

Na zalihi.

Srednje rana sorta feferona vegetacije 100 dana čiji plodovi dosežu 7-11 cm dužine. U tehnološkoj zrelosti plod je zelene, a u fiziološkoj intenzivno žute boje.
Zatvori

Paprika ALPINA

23,00 kn

82 na zalihi

Srednje kasna paprika vegetacije 125-130 dana koja daje bijeložute, slatke i sočne plodove odličnog okusa.
Zatvori

Paprika AMANDA

55,00 kn

7 na zalihi

Rana polubabura zašiljenog vrha koja se može uzgajati u zaštićenom, ali i na otvorenom prostoru. Biljka je jaka i kompaktna, s krupnim listovima, a formira mesnate plodove težine 120-160 g. U početku su plodovi svijetle boje koja postepeno prelazi u crvenu.
Zatvori

Paprika ARLEQUIN F1

445,00 kn

Dostupno uz narudžbu

Rani hibrid žute rog paprike visoke rodnosti i odličnog izgleda koja je koja je pogodna za uzgoj u zaštićenom i na otvorenom.
Zatvori

Paprika BAGOLY F1

335,00 kn1.445,00 kn

Na zalihi.

Hibrid izduženih plodova sačinjenih od 3-4 komore i mesa izrazite debljine koje u fiziološkoj zrelosti prelazi u crvenu boju. Ova sorta pogodna je za proizvodnju u zaštićenom, kao i na otvorenom prostoru, a plodovi dobro podnose transport.
Zatvori

Paprika BALCANICA F1

65,00 kn

5 na zalihi

Novi hibrid paprike u tipu "ajvarice" na našem tržištu, s iznimno kvalitetnim plodovima pravilnog oblika i mliječnoblijede boje. Meso plodova je debljine 80-90 mm, a težine do 200 g. Ova sorta daje visok prinos u najranijim berbama, a pogodna je za uzgoj u zaštićenom i otvorenom prostoru.
Zatvori

Paprika BARBIE F1

239,00 kn

2 na zalihi

Paprika odličnog rasta s moćnim korijenom koji osigurava dovoljno vode i hranjivih tvari za kontinuirano zametanje i razvoj plodova. Plodovi su četvrtastog oblika, blago izduženi i s debelim stijenkama žute boje i voštanog sjaja (slično sorti "Blondy F1"). U fiziološkoj zrelosti plodovi sporo mijenjaju boju u crvenu, a prosječna težina je 200 g. Ova sorta je vrlo jednostavna za uzgoj na otvorenom polju gdje daje visoke prinose ili u niskim plastenicima bez grijanja. Otporna je na vršnu trulež ploda (koja se događa usred temperaturnih stresova i nedostatka kalcija).
Zatvori

Paprika BELI KALVIL

95,00 kn

5 na zalihi

Rana sorta „paradajz“ paprike koja u tehnološkoj zriobi prelazi iz žute u crvenu boju. Vrlo je mesnata te pogodna za kiseljenje i punjenje, a težina joj iznosi 80-100 g.
Zatvori

Paprika BELLADONNA F1

65,00 kn

14 na zalihi

Vrlo rana sorta svijetložute boje i slatkog okusa. Plodovi se sastoje od 4 komore, a dosežu težinu 160-200 g. Biljka je bujna, izrazito snažnog korijena i brzog porasta te odlično tolerantna na fuzarioze. Ova sorta pogodna je za uzgoj na zaštićenom, ali i u otvorenom prostoru.
Zatvori

Paprika BIBIC F1

335,00 kn1.419,00 kn

Na zalihi.

Rani hibrid izduženih plodova težine 120-160 g i debelog mesa. Pri dosezanju fiziološke zrelosti, plodovi su crvene boje i ujednačene veličine. Ova sorta dobro podnosi transport.
Zatvori

Paprika BLANCINA (E20B)

379,00 kn

1 na zalihi

Novi hibrid paprike na našem tržištu, mliječnoblijeda babura s iznimno kvalitetnim plodovima pravilnog oblika. Meso plodova je debljine 80-90 mm, a težine do 200 g. Ova sorta daje visok prinos u najranijim berbama, a pogodna je za uzgoj u zaštićenom i otvorenom prostoru.
Zatvori

Paprika BLONDY F1

305,00 kn

2 na zalihi

Jedan od najpopularnijih hibrida paprike na našim prostorima. Ova sorta spada u rane hibride s vrlo snažnim korijenom, biljkom neograničenog rasta i visokim potencijalom rodnosti. Plodovi su mesnati, četvrtastog oblika s 3-4 komore i prosječne težine iznad 250 g.  zriobom plod mijenja boju od svjetložute u žutu s visokim sjajem, što ju čini atraktivnom za prodaju u svježem stanju. Dužina ploda doseže 10 cm te promjer od 8 cm. Osim dobrog izgleda, ova sorta odlično se ponaša u transportu i najdulje od svih hibrida zadržava svježinu na policama supermarketa. U plasteničkom se uzgoju preporučuje uzgoj na dvije grane s redovitim pinciranjem i kontinuiranom prihranom tijekom čitave sezone berbe.
Zatvori

Paprika BOBITA F1

335,00 kn

6 na zalihi

Sorta krupnih plodova težine 140-180 g i debelog mesa. U fiziološkoj zrelosti plodovi poprimaju narančastu boju.
Zatvori

Paprika BOMENTA F1

85,00 kn715,00 kn

Na zalihi.

Daje plodove zelenkastobijele boje s prosječnom težinom 140-180 g.
Zatvori

Paprika BONI

7,50 kn

Na zalihi.

Rana sorta paprike izrazito mesnatih plodova u tipu "šorokšari", svijetložute boje. Glavna odlika ove sorte je zadržavanje krupnoće i kvalitete plodova od prvog do posljednjeg branja, a težina ploda je oko 150 g. Otporna je na virus mozaika krastavca na paprici, odlično podnosi transport te je pogodna za svježu upotrebu i preradu.
Zatvori

Paprika BRILLIANT F1

17,00 kn

15 na zalihi

Izvanredan visoki, stalnorastući hibrid za proizvodnju na otvorenom i u plastenicima. Plodovi su slatkog okusa, svijetložute boje sa 3-4 pregrade i težine 120-130 g.
Zatvori

Paprika CENTURY F1

79,00 kn

3 na zalihi

Hibrid u tipu "mađarski rog" pogodan za sadnju u negrijanim plastičnim tunelima i na otvorenom. Ima najveću moguću razinu otpornosti na virus mozaika duhana (Tm3). Uspješnost ovog hibrida proizlazi iz kombinacije ekstremno visoke rodnosti, odlične kvalitete plodova i sposobnosti dugotrajnog čuvanja plodova. Mnogi proizvođači beru samo prvu klasu plodova, dok druge klase gotovo da i nema. Uzgajivači su zapazili da tripsi ne vole Century (ne odgovara im kao biljka hraniteljica), što bitno olakšava zaštitu, a nije osjetljiv ni na stresove (npr. brzu izmjenu hladnih i vrućih razdoblja i sl.).
Zatvori

Paprika DINAMICA F1

59,00 kn

4 na zalihi

Vrlo produktivan hibrid koji ima stabilnu biljku s jakim korijenovim sustavom. Plodovi dosežu težinu 140-160 g, a promjer ploda je 6-8 cm s prosječnom dužinom 16-18 cm. Ova sorta ima visoku toleranciju na stresne uvjete.
Zatvori

Paprika EDESALMA

7,50 kn

Na zalihi.

Srednje bujna sorta koja doseže visinu 35-45 cm i brzog je razvoja. Plodovi su u tipu "paradajz" paprike - spljošteni, slatki, viseći, svijetložute boje i težine 55-60 g. Ova sorta koristi se za zimnicu i za punjenje.
Zatvori

Paprika EMESE F1

339,00 kn

2 na zalihi

Popularan hibrid krupnog, slatkog i uspravnog ploda s debelim mesom, težine 90-120 g. Plodovi zadržavaju veličinu čak i pred kraj proizvodnje.
Zatvori

Paprika ESZTER F1

335,00 kn

7 na zalihi

Hibrid paprike žutih, slatkih, krupnih i blago rebrastih plodova. Boja ploda prelazi iz bijele u crvenu, a dobro podnosi visoke temperature i nedostatak svjetla. Ova paprika namijenjena je ranoj proizvodnji, a plodovi su težine 80-100 g.
Zatvori

Paprika FLAMINGO F1

75,00 kn549,00 kn

Na zalihi.

Hibrid paprike koji u proizvodnji pokazuje vrlo dobre karakteristike (čak i u nepovoljnim uvjetima proizvodnje). Ima plod širine 8 cm i 10 cm dužine te dobru otpornost na bolesti. Blijedožuti plodovi su krupni i ujednačeni, a u fiziološkoj zrelosti postupno prelaze u crvenu boju.
Zatvori

Paprika FRIGGITELLO F1

14,00 kn

6 na zalihi

Pogodna je za proizvodnju na otvorenom i u plastenicima. Biljka je srednje bujna i vrlo produktivna, a intenzivno zeleni plodovi dosežu dužinu 9-10 cm, stožastog su oblika sa po 3 režnja, tanke kore i lako probavljivi.
Zatvori

Paprika GIGANT F1

17,00 kn

15 na zalihi

Kalifornijski tip paprike s plodovima tamnozelene boje i težine 150-200 g. Meso je debelo, a pri dosezanju fiziološke zrelosti postaje tamnocrveno. Ovaj hibrid paprike pogodan je za vanjsku i plasteničku proizvodnju.
Paprika IDEAL IBRIDO F1_Pseno
Zatvori

Paprika IDEAL IBRIDO F1

14,00 kn

2 na zalihi

Hibrid paprike sjajnih, žutih plodova pravilnog oblika i prosječne veličine 15x8 cm, sa tri ili četiri režnja. Težina plodova je 350 g, a gusto meso slatkog okusa odlično je za svježu potrošnju. Sorta je pogodna za uzgoj na otvorenom i u zatvorenom prostoru.
Zatvori

Paprika ILANGA F1

109,00 kn

2 na zalihi

Sorta žute blokaste paprike srednjeg rasta s izvarednom otpornosti na bolesti i odlične kvalitete plodova koja je namijenjena za uzgoj u zaštićenom prostoru.
Zatvori

Paprika KADET F1

335,00 kn1.435,00 kn

Dostupno uz narudžbu

Vrlo rani hibrid paprike koja daje krupne i plosnate plodove s 2 komore. Plodovi su zelene boje u tehnološkoj zriobi, a crvene u punoj zriobi i težine 160-200 g. Ova sorta pogodna je za vanjsku i unutarnju proizvodnju.
Zatvori

Paprika KAPTUR F1

185,00 kn355,00 kn

Na zalihi.

Slatka sorta čiji plod sadrži visok udio suhe tvari, što pogoduje dugom čuvanju te pristiže ranije od njoj sličnih sorti. Pravilnom prihranom i navodnjavanjem, težina ploda doseže i 200 g.
Zatvori

Paprika KURTOVSZKA KAPIA

4,00 kn

Na zalihi.

Slatka paprika srednje kasnog ciklusa čiji su plodovi zašiljeni pri vrhu, dužine oko 14 cm i širine 5 cm, a zeleni plodovi tijekom sazrijevanja prelaze u crvenu boju. Zbog gustog mesa vrlo je pogodna za pripremu ajvara.
Zatvori

Paprika MAGDALENA

4,00 kn

1 na zalihi

Srednje kasna sorta paprike čiji su duguljasti, bočno spljošteni plodovi zelene i crvene boje pogodni za zimnicu i svježu upotrebu.
Zatvori

Paprika MENTA F1

95,00 kn

Na zalihi.

Hibrid u tipu „babura“ s plodovima težine 200-300 g. Vrlo rodan hibrid atraktivnih plodova svijetle zelenkastožućkaste boje koji istodobno formira velik broj plodova, što se očituje u ekstremno visokoj rodnosti. U odnosu na ostale crvene i žute babure, Menta je najraniji hibrid, što osigurava najranije prinose. Zahvaljujući bujnosti i vitalnosti biljke, odnosno korijenova sustava, njezin rast i razvoj ne može biti poremećen uslijed formiranja brojnih plodova, a nije sklona ni abortiranju cvjetova. U dovoljno dugačkom vegetacijskom ciklusu u plastenicima, visina biljke prelazi 2 m, a na otvorenom naraste 60-90 cm. Važna odlika Mente: kvaliteta plodova u vanjskoj proizvodnji gotovo je ista kvaliteti plodova iz zaštićenog prostora. Plodovi nisu skloni pucanju, a oblikom i veličinom ujednačeni su tijekom cijele vegetacije. Okus i aroma plodova su odlični te dugo zadržavaju jedar i svjež izgled.
Zatvori

Paprika NEMEZIS F1

198,00 kn

7 na zalihi

Rani hibrid u tipu bijele rog paprike, vrlo vigornog rasta i snažnog korijenovog sustava. Pogodna za uzgoj tijekom cijele godine u zaštićenim prostorima.
Zatvori

Paprika PIROUET F1

275,00 kn

1 na zalihi

Hibrid izuzetne bujnosti i vrlo otporan na bolesti. Plodovi su dužine 18-22 cm i promjera 5-7 cm, koničnog oblika s debelim mesom. Prosječna težina plodova je 180-200 g. U fiziološkoj zrelosti plodovi od svijetlozelene boje prelaze u narančastožutu. Izuzetno je ukusna paprika. Uzgaja se bez ili uz vrlo malo pinciranja. Dobro podnosi stresne uvjete tijekom uzgoja. Namijenjena je uzgoju u plastenicima i na otvorenom.
Zatvori

Paprika POLLY F1

14,00 kn

3 na zalihi

Hibridna sorta poluljute paprike namijenjene punjenju, koja je pogodna za uzgoj na otvorenom. Biljka srednje bujnosti, kompaktna i vrlo produktivna. Plod je okruglastog oblika, veličine 4 cm, srednje ljutog okusa koji može varirati ovisno o uvjetima uzgoja. U trenutku dozrijevanja izrazito je crvene boje. Srednje ranog ciklusa.
Zatvori

Paprika QUADRATO D’ASTI ROSSO

7,00 kn

6 na zalihi

Sorta paprike srednjeg rasta čiji su crveni plodovi podijeljeni na 4 režnja. Meso je gusto i slatkog okusa.
Zatvori

Paprika REDKAN F1

298,00 kn

1 na zalihi

Srednje rana, crvena rog paprika visoke rodnosti i plodovima odličnog izgleda koja je pogodna za uzgoj u zaštićenom i na otvorenom.
Zatvori

Paprika SLONOVO UHO

7,50 kn

15 na zalihi

Sorta snažnog rasta s krupnim i spljoštenim plodovima koji dozrijevaju iz tamnozelene u tamnocrvenu boju. Plodovi su slatkastog okusa, debelog mesa i težine 120-180 g. Pogodna za uzgoj na otvorenom i u tunelima. Koristi se podjednako za svježu upotrebu i za preradu.
Zatvori

Paprika SLONOVO UHO

55,00 kn105,00 kn

Na zalihi.

Sorta snažnog rasta s krupnim i spljoštenim plodovima koji dozrijevaju iz tamnozelene u tamnocrvenu boju. Plodovi su slatkastog okusa, debelog mesa i težine 150-250 g. Pogodna za uzgoj na otvorenom i u tunelima. Koristi se podjednako za svježu upotrebu i za preradu.
Zatvori

Paprika VEDRANA F1

208,00 kn

Na zalihi.

Najuspješnija i najraširenija bijela babura u Hrvatskoj i okolici zbog ranog sazrijevanja i visokih prinosa. Visok potencijal rodnosti u zaštićenim prostorima i na otvorenom.
Zatvori

Paprika VITALICA F1

65,00 kn

5 na zalihi

Krupna sorta paprike u tipu „kapije“ čiji plodovi imaju vrlo lijepu crvenu boju.
Zatvori

Paprika WHITNEY F1

19,00 kn

5 na zalihi

Hibrid čiji su plodovi u tipu izdužene babure. Sastoje se od 3-4 plodnička lista i srednje debelog mesa, kao i izuzetno atraktivne svijetložute boje koja dozrijevanjem prelazi u crvenu. Preporučuje se uzgoj na otvorenom i u negrijanim plastenicima. U plastenicima preporučujemo uzgoj na jednu granu. Sjeme počinje nicati nakon 8-10 dana pri optimalnoj temperaturi od 20-30°C, a preporučeni razmak sadnje između redova je 50 × 40 cm.
Zatvori

Paprika WHITNEY F1

109,00 kn

4 na zalihi

Hibrid čiji su plodovi u tipu izdužene babure. Sastoje se od 3-4 plodnička lista i srednje debelog mesa, kao i izuzetno atraktivne svijetložute boje koja dozrijevanjem prelazi u crvenu. Preporučuje se uzgoj na otvorenom i u negrijanim plastenicima. U plastenicima preporučujemo uzgoj na jednu granu. Sjeme počinje nicati nakon 8-10 dana pri optimalnoj temperaturi od 20-30°C, a preporučeni razmak sadnje između redova je 50 × 40 cm.