Prikazujemo 1–60 od 104 rezultata

Pokaži bočnu traku
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ALSEEF F1

65,00 kn
Ljuti feferon indeterminantnog rasta koji formira plodove svijetlozelene boje, dužine 18-22 cm i širine 3-4 cm. Ova sorta daje visok prinos.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika BHUT JOLOKIA RED

14,00 kn
Ova paprika dolazi iz Indije i ubraja se među najljuće sorte na svijetu. Ima oblik razgranatog stabalca visine 60-80 cm i širine 100-120 cm. Ako se biljka dobro čuva, može davati plod i u narednim godinama. Viseći plodovi tipičnog su oblika i dužine 5-7 cm te širine 2,5-3,5 cm. Boja se mijenja od zelene do crvene na istoj biljci, ovisno o stupnju zrelosti. Izrazito je pikantna pa se ne preporučuje u gastronomiji, osim u izrazito malim količinama.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika BODROG F1

335,00 kn
Hibrid pogodan za proizvodnju u zaštićenom prostoru. Plodovi težine 100-130 g ljutog su okusa, svjetlozelene boje i špicastog vrha (u tipu "roga").
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika CAROLINA REAPER

14,00 kn
Ljuta paprika koja daje plod crvene boje i dužine 3-5 cm, a karakterizira ga završetak koji podsjeća na rep škorpiona. Koncentracija kapsaicina u njegovoj unutrašnjosti toliko je visoka da, dođe li meso u kontakt s kožom, izaziva opekline! Okus ove papričice je voćni i sladak s elementima cimeta i čokolade, a 2013. godine upisana je u Guinessovu knjigu rekorda kao najljuća papričica na svijetu. Izrazito je pikantna pa se ne preporučuje u gastronomiji, osim u izrazito malim količinama.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika CAYENA (FEFERON CRVENI LJUTI)

5,00 kn
Srednje rana sorta ljutog feferona čiji tamnozeleni plodovi postaju intenzivno crveni u fazi zrelosti.
Zatvori

Ljuta paprika CHERRY BOMB

14,00 kn
Daje plodove u obliku trešnje koji narastu do promjera od čak 5-6 cm, dok je debljina mesnatog dijela slična onoj u „normalnih“ paprika. Njezina ljutina, premda je jasno zamjetna, nije pretjerana pa je ova sorta namijenjena prvenstveno onima koji vole papričice, ali ne podnose određene „eksplozivne“ sorte. U kuhinji se najčešće koristi za pripremu punjenih papričica.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI ANAHEIM

5,00 kn
Ova blago ljuta čili papričica u fazi zrelosti mijenja boju plodova iz zelene u crvenu. Vegetacija je 70-90 dana, a plodovi su veliki, duljine do 18 cm. 
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI CRVENI

5,00 kn
Plodovi su svijetložute boje, veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI FIREFLAME

5,00 kn
Ova višegodišnja biljka izraste oko 0,5 m te dozrijeva 90-100 dana od presađivanja. Zahtijeva puno svjetlosti te se upotrebljava za sva ljuta jela.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI SERRANO (MINI JALAPENO)

5,00 kn
Klasična meksička sorta čili papričice srednje ljutine koja je vrlo popularna u kulinarstvu. Biljka je robusna, visokog rasta te daje velike prinose.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI SMEĐI

5,00 kn
Svrstava se među najbolje ljute čilije. Aromatični plodovi su dužine 5 cm. Dozrijevanjem prelaze iz tamnozelene u čokoladnosmeđu boju. Višegodišnja grmolika biljka izraste do 90 cm i uzgaja se u posudama. Prvi plodovi dozriju 100-110 dana po presađivanju. Koristi se za pripremu ljutih umaka, salsi i ostalih pikantnih specijaliteta.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI ŽUTI

5,00 kn
Plodovi su svijetložute boje i veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Zatvori

Ljuta paprika CILIEGIA PICCANTE

4,00 kn
Mali i uspravni, crveni plodovi pikantnog okusa odlični za kiseljenje i punjenje.
Zatvori

Ljuta paprika DEVILS TOUNGE

14,00 kn
Ovu sortu ljute paprike nazivaju još i „đavolji jezik“, a karakterizira ju smežurani plod dužine 5-7 cm i promjera 2,5 cm. U zrelosti je žute boje, intenzivne ljutine i zanimljivog okusa limuna.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika DI CAYENNA

14,00 kn
Biljka iz obitelji Solanaceae. Plodovi su srednje dužine i vrlo malog promjera. Sadrži tvari s terapeutskim učinkom, pridonosi održavanju vitke linije, obiluje hranjivim elementima, a neki ju smatraju i afrodizijakom. Ima antioksidativna i protuupalna svojstva; potiče probavu i cirkulaciju krvi.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika DŽINKA F1

19,00 kn
Hibrid ljutog okusa koji se koristi za svježu upotrebu ili kuhanje. Krupni i ljuti plodovi dugi su oko 20 cm i široki 2 cm, a  prosječne mase 20-30 g. Mladi plodovi su svjetlozeleni dok su zreli crvene boje.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika FEFERON LJUTI

7,50 kn
Stari tip mađarske paprike. Biljka je stalnorastuća, visoka te nije osjetljiva na nedostatak svjetlosti. Plodovi su svijetlozeleni, dugački, ušiljeni, viseći, ljutog okusa i težine 20-25 g. U plasteniku se može uzgajati tijekom cijele godine, a može se uzgajati i na otvorenom. Pogodna je za svježu upotrebu i za konzerviranje.
Zatvori

Ljuta paprika FEFERON LJUTI CRVENI

4,00 kn
Srednje rani ljuti feferon dužine 8-12 cm, tamnozelene boje koja prelazi u crvenu. Odličan je za kiseljenje, kao i za svježu potrošnju.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika FEFERON ŽUTI LJUTI

4,00 kn
Vrlo ljuta sorta feferona sa srednje ranim dozrijevanjem čiji su žutozeleni i crveni plodovi veličine 8-12 cm.
Prodano
paprika_gurmanska_ljuta
Zatvori

Ljuta paprika GURMANSKA LJUTA

42,00 kn
Sorta paprike sa visokim sadržajem kapsaicina koji joj daje izuzetnu ljutinu plodova. Od nicanja do tehnološke zrelosti potrebno je 112-115 dana, a formira snažnu biljku visine 65-70 cm na kojoj se formira veliki broj plodova dužine 20-25 cm, širine 3-4 cm i prosječne težine 40-45 gr. Jedna stabljika može uroditi i sa više od 60 plodova te pogodna je za unutarnju, ali i vanjsku proizvodnju. Pakiranje: 20 grama
Zatvori

Ljuta paprika HABANERO CHOCOLATE

14,00 kn
Poznata je i pod nazivom „Black Congo“. Visina biljke kreće se od 30 cm do 1,5 m, a u našem području naraste do 60 cm. Dužina plodova je 2-8 cm, a širina 2-4 cm. U fazi potpune zrelosti boja je smeđecrvena, a dotad su plodovi zelene boje. Poput svih habanera, i ova paprika oblikom podsjeća na lanternu. Vrh joj može biti izduljen ili stožast. Popularna je zbog kombinacije triju čimbenika: izrazite ljutine, jedinstvene arome otporne na termičku obradu i voćnog okusa. Plod se najviše koristi u pripremanju umaka i jela vrlo žarkih boja.
Zatvori

Ljuta paprika HABANERO LEMON

14,00 kn
Ljuta papričica žute boje i karakterističnog oblika lanterne s intenzivnim mirisom limuna. Visina biljke kreće se od 30 cm do 1,5 m, a na našem području naraste do 60 cm. Dužina ploda je 2-8 cm, a širina 1-4 cm. Prije dostizanja zrelosti plod je zelene boje, a po sazrijevanju boja se mijenja u žutu. Vrh ploda može biti šiljast ili stožast. Popularna je zbog kombinacije triju čimbenika: izrazite ljutine, jedinstvene arome otporne na termičku obradu i voćnog okusa. Plod je pogodan za korištenje u različitim umacima.
Zatvori

Ljuta paprika HABANERO ORANGE

14,00 kn
Ljuta papričica narančaste boje i karakterističnog oblika lanterne. Visina biljke je od 30 cm do 1,5 m, a na našem području naraste do 60 cm. Dužina ploda iznosi 2-8 cm, a širina 1-4 cm. Prije dostizanja zrelosti plod je zelene boje, a po sazrijevanju boja se mijenja u narančastu. Poput svih habanera, oblikom podsjeća na lanternu. Vrh ploda može biti šiljast ili stožast. Popularna je zbog kombinacije triju čimbenika: izrazite ljutine, jedinstvene arome otporne na termičku obradu i voćnog okusa. Vrlo je plodna i pogodna za korištenje u umacima.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika HOMERA F1

189,00 kn
Vrlo rani hibrid ljute paprike u obliku šipke. Iznimno rodna sorta s ujednačenim zametanjem i kvalitetom uzgoja. Plodovi su mliječnozelene do crvene boje, dužine 18-19 cm i promjera 3,5-4,5 cm. Ova sorta pogodna je za uzgoj u plastenicima i na otvorenom.
Zatvori

Ljuta paprika ISPAN F1

255,00 kn
Krupna sorta ljute „paradajz“ paprike namijenjena za kiseljenje.
Ljuta paprika Jalapeno Early (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika JALAPENO EARLY

14,00 kn
Najpoznatija ljuta papričica u Europi. Tamnozelene boje, gustog mesa i dužine 5-7 cm. Ova papričica je učestao i dobro poznat sastojak pikantnih jela i umaka pa se naširoko primjenjuje u gastronomiji.
Ljuta paprika Lemon Drop (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika LEMON DROP

14,00 kn
Porijeklom iz Perua, ova je paprika intenzivne žute boje i jedinstvenog okusa. Kora je mekana, a aroma osebujna. Dužine je 6-8 cm i promjera do 3 cm. Može se konzumirati i sirova, a plod daje 90 dana nakon sjetve.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika LJUTE PAPRIČICE MIX

14,00 kn
Vrlo ljuta mješavina različitih sorti paprika s visokim udjelom kapsaicina. Sastoji se od habanero, yellow wax hot i cayenne paprika.
Zatvori

Ljuta paprika PETER PEPPER

14,00 kn
Ljuta papričica zanimljivog, falusnog oblika čiji su plodovi žute ili crvene boje s lagano gorkim okusom. Biljka je kompaktna i grmolika te se koristi za balkonski uzgoj.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika RUSH F1

65,00 kn
Ljuta paprika u tipu „roga“ koja vrlo rano sazrijeva te se može proizvoditi u grijanim i negrijanim plastenicima. Intenzivan rast i brzo formiranje cvjetnih grana glavna su odlika ove paprike koja u tehnološkoj zriobi daje ljute plodove zelene boje.
Ljuta paprika Serrano (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika SERRANO

14,00 kn
Ime Serrano označava geografsko područje s kojeg potječe ova sorta. Riječ je o vrhovima meksičkih planina sjeverno od Pueblo Hidalga. Plodovi su prošarani nježnim, bijelim linijama i dosežu do 8 cm dužine. Najčešće se koriste u salatama. U Meksiku je ova paprika nezaobilazan sastojak guacamole umaka.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika SOFIANE F1

495,00 kn
Hibrid umjereno ljute paprike u tipu „roga“ čiji plodovi dužine 4 x 18 cm prelaze iz zelenožute boje u žarkocrvenu boju u tehnološkoj fazi. Ova sorta pogodna je za uzgoj u zaštićenom i na otvorenom polju.
Zatvori

Ljuta paprika Szegedi 178

139,00 kn
Ljuta začinska paprika čiji viseći plodovi imaju tupi završetak, a dužine su 10-12 cm. Plodovi su intenzivno crvene boje, a ova sorta je odlična za mljevenje.
Ljuta paprika Tabasco (5001778)
Zatvori

Ljuta paprika TABASCO

14,00 kn
Ime je dobila po istoimenoj regiji u Meksiku, odakle i potječe. Poznata je zbog svoje upotrebe u istoimenom umaku. Biljka raste i do 1,5 m, a široka je do 60 cm. Plodovi su stožastog oblika, uspravni i dužine do 4 cm. U početnoj je fazi svijetlozelene boje, nakon čega prelazi od žute i narančaste, sve do žarkocrvene boje u fazi potpune zrelosti. Bere se kad dostigne punu zrelost, odnosno kad je unutrašnjost sočna.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika THUNDER F1

65,00 kn
Novi hibrid ljute paprike krupnih svijetlozelenih plodova, namijenjen proizvodnji u zaštićenom prostoru. Širina ploda kod peteljke iznosi 3-4 cm, a duljina je 20-24 cm.
Zatvori

Ljuta paprika YELLOW CAP MUSHROOM

5,00 kn
Sorta čilija porijeklom sa Kariba ima vegetaciju 70-90 dana. Plodovi su u obliku zvonca ili gljive, a u zreloj fazi su žute boje.
Zatvori

Ljuta paprika YELLOW WAX

3,50 kn
Srednje rana sorta feferona vegetacije 100 dana čiji plodovi dosežu 7-11 cm dužine. U tehnološkoj zrelosti plod je zelene, a u fiziološkoj intenzivno žute boje.
Prodano
Zatvori

Paprika 09721 F1

279,00 kn
Novi, obećavajući hibrid paprike u "kapia" tipu. Temeljem mjerenih parametara tijekom vegetacije, uzimajući u obzir zahtjeve tržišta i proizvođača, pokazao je dobre rezultate. Najznačajnije karakteristike novog hibrida su veličina ploda koja doseže 220-250 g, plosnat oblik i prinos.
Prodano
Zatvori

Paprika ALPINA

22,00 kn
Srednje kasna paprika vegetacije 125-130 dana koja daje bijeložute, slatke i sočne plodove odličnog okusa.
Prodano
Zatvori

Paprika AMANDA

52,00 kn
Rana polubabura zašiljenog vrha koja se može uzgajati u zaštićenom, ali i na otvorenom prostoru. Biljka je jaka i kompaktna, s krupnim listovima, a formira mesnate plodove težine 120-160 g. U početku su plodovi svijetle boje koja postepeno prelazi u crvenu.
Prodano
Zatvori

Paprika BABURA

4,00 kn
Najrašireniji tip paprike na našim prostorima. Srednje rano dozrijevanje, lijepi plodovi žute boje (koji u fiziološkoj zrelosti prelaze u crvenu) te odličan okus čine ovu sortu vrlo popularnom.
Prodano
Zatvori

Paprika BAGOLY F1

Hibrid izduženih plodova sačinjenih od 3-4 komore i mesa izrazite debljine koje u fiziološkoj zrelosti prelazi u crvenu boju. Ova sorta pogodna je za proizvodnju u zaštićenom, kao i na otvorenom prostoru, a plodovi dobro podnose transport.
Prodano
Zatvori

Paprika BALCANICA F1

65,00 kn
Novi hibrid paprike u tipu "ajvarice" na našem tržištu, s iznimno kvalitetnim plodovima pravilnog oblika i mliječnoblijede boje. Meso plodova je debljine 80-90 mm, a težine do 200 g. Ova sorta daje visok prinos u najranijim berbama, a pogodna je za uzgoj u zaštićenom i otvorenom prostoru.
Prodano
Zatvori

Paprika BARBIE F1

199,00 kn
Paprika odličnog rasta s moćnim korijenom koji osigurava dovoljno vode i hranjivih tvari za kontinuirano zametanje i razvoj plodova. Plodovi su četvrtastog oblika, blago izduženi i s debelim stijenkama žute boje i voštanog sjaja (slično sorti "Blondy F1"). U fiziološkoj zrelosti plodovi sporo mijenjaju boju u crvenu, a prosječna težina je 200 g. Ova sorta je vrlo jednostavna za uzgoj na otvorenom polju gdje daje visoke prinose ili u niskim plastenicima bez grijanja. Otporna je na vršnu trulež ploda (koja se događa usred temperaturnih stresova i nedostatka kalcija).
Prodano
Zatvori

Paprika BELI KALVIL

95,00 kn
Rana sorta „paradajz“ paprike koja u tehnološkoj zriobi prelazi iz žute u crvenu boju. Vrlo je mesnata te pogodna za kiseljenje i punjenje, a težina joj iznosi 80-100 g.
Prodano
Zatvori

Paprika BELLADONNA F1

Vrlo rana sorta svijetložute boje i slatkog okusa. Plodovi se sastoje od 4 komore, a dosežu težinu 160-200 g. Biljka je bujna, izrazito snažnog korijena i brzog porasta te odlično tolerantna na fuzarioze. Ova sorta pogodna je za uzgoj na zaštićenom, ali i u otvorenom prostoru.
Prodano
Zatvori

Paprika BELO UVO

Sorta slična "slonovom uhu", blijedozelene boje koja u fiziološkoj zrelosti prelazi u crvenu. Težina ploda je 200-300 g, a uspješno se uzgaja na otvorenom i u zaštićenom prostoru.
Prodano
Zatvori

Paprika BIBIC F1

Rani hibrid izduženih plodova težine 120-160 g i debelog mesa. Pri dosezanju fiziološke zrelosti, plodovi su crvene boje i ujednačene veličine. Ova sorta dobro podnosi transport.
Prodano
Zatvori

Paprika BLANCINA (E20B)

359,00 kn
Novi hibrid paprike na našem tržištu, mliječnoblijeda babura s iznimno kvalitetnim plodovima pravilnog oblika. Meso plodova je debljine 80-90 mm, a težine do 200 g. Ova sorta daje visok prinos u najranijim berbama, a pogodna je za uzgoj u zaštićenom i otvorenom prostoru.
Prodano
Zatvori

Paprika BLONDY F1

290,00 kn
Jedan od najpopularnijih hibrida paprike na našim prostorima. Ova sorta spada u rane hibride s vrlo snažnim korijenom, biljkom neograničenog rasta i visokim potencijalom rodnosti. Plodovi su mesnati, četvrtastog oblika s 3-4 komore i prosječne težine iznad 250 g.  zriobom plod mijenja boju od svjetložute u žutu s visokim sjajem, što ju čini atraktivnom za prodaju u svježem stanju. Dužina ploda doseže 10 cm te promjer od 8 cm. Osim dobrog izgleda, ova sorta odlično se ponaša u transportu i najdulje od svih hibrida zadržava svježinu na policama supermarketa. U plasteničkom se uzgoju preporučuje uzgoj na dvije grane s redovitim pinciranjem i kontinuiranom prihranom tijekom čitave sezone berbe.
Prodano
Zatvori

Paprika BOBITA F1

335,00 kn
Sorta krupnih plodova težine 140-180 g i debelog mesa. U fiziološkoj zrelosti plodovi poprimaju narančastu boju.
Prodano
Zatvori

Paprika BOMENTA F1

85,00 kn
Daje plodove zelenkastobijele boje s prosječnom težinom 140-180 g.
Prodano
Zatvori

Paprika BONI

Rana sorta paprike izrazito mesnatih plodova u tipu "šorokšari", svijetložute boje. Glavna odlika ove sorte je zadržavanje krupnoće i kvalitete plodova od prvog do posljednjeg branja, a težina ploda je oko 150 g. Otporna je na virus mozaika krastavca na paprici, odlično podnosi transport te je pogodna za svježu upotrebu i preradu.
Prodano
Zatvori

Paprika BOTINEČKA ŽUTA

85,00 kn
Srednje rana sorta koja daje plodove žute boje, slatkog okusa i okruglog oblika ("paradajz paprika"). Ova sorta pogodna je za svježu upotrebu, premda se u našim krajevima najčešće koristi za zimnicu. Pri dosezanju fiziološke zrelosti plodovi prelaze u crvenu boju.
Prodano
Zatvori

Paprika BOTINEČKA ŽUTA

39,00 kn
Srednje rana sorta koja daje plodove žute boje, slatkog okusa i okruglog oblika ("paradajz paprika"). Ova sorta pogodna je za svježu upotrebu, premda se u našim krajevima najčešće koristi za zimnicu. Pri dosezanju fiziološke zrelosti plodovi prelaze u crvenu boju.
Prodano
Zatvori

Paprika BOTINEČKA ŽUTA

4,00 kn
Srednje rana sorta koja daje plodove žute boje, slatkog okusa i okruglog oblika ("paradajz paprika"). Ova sorta pogodna je za svježu upotrebu, premda se u našim krajevima najčešće koristi za zimnicu. Pri dosezanju fiziološke zrelosti plodovi prelaze u crvenu boju.
Prodano
Zatvori

Paprika BOTINSKA RUMENA

4,00 kn
Srednje rana paprika s vegetacijom 110-120 dana, pogodna za svježe korištenje i zimnicu. Sjeme ove paprike klija 15-20 dana, a plodovi su isprva blijedožute boje koja prelazi u crvenu kad potpuno sazriju.
Prodano
Zatvori

Paprika BRILL F1

17,00 kn
Izvanredan brzorastući hibrid za plasteničku i vanjsku proizvodnju u „babura“ tipu. Bujnog i intenzivnog rasta, visine 130-150 cm. Srednje je osjetljiv na nedostatak svjetlosti. Otporan je prema novim sojevima virusa mozaika duhana (Tm2). Plodovi su viseći, slatki, svijetložuti, sa 3-4 pregrade, težine 120-130 g. Namijenjen je za svježu upotrebu i za preradu.
Zatvori

Paprika BRILLIANT F1

17,00 kn
Izvanredan visoki, stalnorastući hibrid za proizvodnju na otvorenom i u plastenicima. Plodovi su slatkog okusa, svijetložute boje sa 3-4 pregrade i težine 120-130 g.