Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

HAIFA MULTI MICRO COMB (foliar)

198,00 kn

Na zalihi.

Ovo gnojivo sadrži bor, bakar,  željezo, mangan, molibden i cink. Folijarna primjena je svakih 15-20 dana kod pojave prvih nedostataka. Preventivne tjedne aplikacije su 0,5-1 kg na hektar a kurativne 1,5-2 kg na hektar.
  • Jabuke i kruške: 80-100gr/100 litara vode.
  • Koštičavo voće: 50-80gr/100 litara vode.
PAKIRANJE: 1kg
Zatvori

HAIFA Multi-K pHast 13.5-0-46.2

355,00 kn

1 na zalihi

MULTI-K pHast je kalij-nitrat visoke pH vrijednosti za primjenu kroz sistem za navodnjavanje i folijarnu aplikaciju.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 15-7-30+2Mgo+ME (foliar)

215,00 kn

Na zalihi.

Gnojivo za folijarnu prihranu koje se koristi u periodu intenzivnog porasta ploda jer sadrži veliku količinu kalija.
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 21-21-21+ME (foliar)

207,00 kn

Na zalihi.

Ovo u potpunosti vodotopivo, visoko kvalitetno gnojivo namijenjeno je za folijarnu prihranu svih kultura. Sastoji se od 100 % biljnih hranjiva te je obogaćeno širokim spektrom biljci potrebnih mikroelemenata. Ne sadrži klor, natrij i ostale štetne elemente, a njegova posebna formula jamči dobro prijanjanje i usvajanje putem lista.  
Zatvori

HAIFA POLY-FEED, 4-15-37+3MgO (foliar)

216,00 kn

Na zalihi.

Gnojivo za folijarnu prihranu  koje se primjenjuje za prihranu vinograda (2 kg/ha) jer je svojim sastavom prilagođeno lozi. Primjenjuje se u završnim fazama za rast bobica, povećanje količine šećera i za što bolji prinos.
Zatvori

KELATEX Ca+B (foliar)

115,00 kn

Na zalihi.

KELATEX Ca+B je folijarni biostimulator rasta i poboljšivač tla koji predstavlja odličan izvor kalcija (Ca) i bora (B) za folijarnu upotrebu, nadopunjeno s L-aminokiselinama i organskim ekstraktima. KELATEX Ca+B optimizira balans i pomaže u translokaciji resursa unutar biljke, a može se primjeniti u svim fazama razvoja biljke.
Zatvori

MEGAGREEN (foliar)

79,00 kn

1 na zalihi

Prirodno mineralno sredstvo za folijarnu prihranu namijenjeno je poboljšavanju rasta biljaka i njihovoj otpornost na bolesti. Proizvodi se od prirodnog minerala kalcita. Megagreen je ekološki proizvod potpuno neškodljiv za ljudsko zdravlje i okoliš. Certificiran je kao ekološko sredstvo u Italiji, Francuskoj i Hrvatskoj. Primjenjuje se na svim ratarskim kulturama, voću, povrću, cvijeću i ukrasnom bilju.