AirFresh rashlađivanje otvorenih prostora

airfresh rashlađivanje zamagljivanje otvorenih prostora
pratoverde airfresh logo

AirFresh stvara vašu vlastitu oazu užitka!

VERANDE – BAZENE – SJENICE – TERASE – BAROVE – RESTORANE – HOTELE

Sustav AirFresh koristimo na otvorenim prostorima, gdje klima uređaj ne pomaže.
Hlađenje isparavanjem vode je ekološko rješenje, smanjuje potrošnju energije i ne koristi nikakve rashladne plinove opasne za okoliš.

 Neopipljiv užitak!

Zahvaljujući upravljačkoj jedinici i namjenskom softveru, sustav AirFresh uspijeva  smanjiti  temperaturu i kontrolirati vlažnost zraka. Stoga ne vlaži, ali omogućuje vam da postavite i podesite osjećaj ugode svježine i užitka.

Napravite svoj mirisni otok!

Sustav AirFresh zahvaljujući integriranom sustavu širi ugodu i miris, te vam omogućuje da stvorite svoju mirisnu oazu svježine i užitka.

Prednosti  AirFresh

airfresh rashlađivanje zamagljivanje otvorenih prostora

  • smanjenje temperature (od 3 do 5°C čak do 10° C)
  • poboljšava upravljanje resursima “vode”(štedi vodu)
  • ekološki prihvatljivo rješenje
  • energetski učinkovit, jer ne koristi nikakve tvari i plinove za  rashlađivanje štetne za okoliš
  • omogućuje vam da dozirate i mirise
  • drži podalje komarce i muhe
  • lako prilagodljiv: omogućuje korisniku da prilagodi sustav na vrlo jednostavan način na potrebe i preferencije trenutka
  • proširivo

Kako to radi AirFresh ?

Posebna pumpa, izabrana da funkcionira ovisno od broja mlaznica sustava za rashlađivanje, stvara potreban radni tlak od 100 bara, a zatim se raspršuje kroz mlaznice. Na taj način raspršuje se voda u finim kapljicama, koje stvaraju finu maglicu koja isparava i upija toplinu iz okoliša kako bi se smanjila temperatura.

Kako bi ubrzali taj proces isparavanja i osigurali da voda ne padne na zemlju, bitno je da dizne rade pod visokim tlakom: veći tlak, manji promjer kapljica, brži osjećaj ugode.

Kako hladi AirFresh ?

Ovaj proces je poznat kao termalna dinamika.
Voda treba energiju za isparavanje koja iznosi oko 600 kalorija za isparavanje jednog  grama vode. razmjena energije uzrokuje spuštanje temperature.
Ovaj proces uklanja toplinu iz okoline, proizvod tog procesa stvara blagotvoran osjećaj hladnoće koju bi stvarao osjećaj približavanja vodopadu prije nego što dođe do točke kvašenja.

 

 AirFresh sustav, bez polijevanja, na otvorenim prostorima gdje se ne može primijeniti klimatizacija, snižava temperaturu, te taku pruža zadovoljstvo držeći pod kontrolom količinu vlage u zraku. Moguće je osvježiti i rasprskavati parfeme i mirise na otvorenim prostorima.

AirFresh Klimatizacija kod otvorenih prostora

AirFresh sustav za osvježavanje prostora zamagljivanjem vode nalazi primjenu u vanjskim prostorima poput :parkova, vrtova, bazena, diskoteka, barova-restorana, balkona, sjenica, terasa, javnih mjesta i bezbroj drugih situacija.
Mala potrošnja vode
Mala potrošnja: vrlo učinkoviti motor i elektronika najnovije generacije jamče minimalnu nužnu potrošnju energije. AirFresh je ekološko rješenje, smanjuje potrošnju energije i ne zahtjeva uporabu rashladnih plinova i tvari koje su opasne za okoliš. Zbog ovih razloga je nagrađen sa Next Energy Award

Prekidač zadovoljstva

Sistem AirFresh radi pomoću specijalne pumpe , vrsta pumpe ovisi o količini ugrađenih dizni radi na pritisku od 100 bara, što omogućuje da voda koja izlazi iz dizne  izlazi u obliku magle. Dizne mogu biti različitih veličina ovisno o efektu koji želimo postići. Jednostavnim upravljanjem ” PREKIDAČEM ZADOVOLJSTVA” omogućava upravljanje sustavom za odabir stupnja udobnosti prema Vašim željama. AirFresh smanjuje stres prouzročen vrućinom i poboljšava održavanje ugode. Znatno smanjuje mikro prašinu koja je prisutna u zraku.Kit Pumpa 1 l/min  sa cijevima, spojnicama i diznama.
Kompletan kit sa pumpom od 1 l/min nominalna,
osnovna verzija napajanje 220 V , jakosti 750 W, 15 dizni ; 14 spojnica za nosače dizni, 1 kraj linije, 50 metara cijevi od poliamida.Jedinica za zamagljivanje promjenjivi protok od 0,1 do 2 l/minuti , snage 750 W

Motorna pumpa COMFORT PC AROMI

je jedna od najsofisticiranijih sistema za mikro-maglovitost. Nadzorni proces osigurava tihi  rad i nema kapanja za bolji okoliš.  Nema programatora za programiranje niti žica za povezivanje. Jednostavno upravljanje “PREKIDAČEM ZADOVOLJSTVA”  moguće je postaviti odabir stupnja udobnosti prema vašim željama. Temperatura i vlaga drže se pod kontrolom preko elektronskih senzora koji omogućuju brzu promjenu bilo percepcije svježine, bilo dodavanja parfimiranih tvari. Posvećena onima koji se žele osjećati “ugodno”.

Monofazna pumpa 220 V , automatsko paljenje i gašenje pumpe, mrežni kabel za spajanje na  vanjski panel ili sistem domotiku, sigurnosno dugme, inverter za što bolju regulaciju protoka vode i električne energije, pumpa za doziranje mirisa i odstranjivanje neugodnih mirisa radi vrlo tiho. Pumpa je osmišljena da bude fleksibilna za bilo koju soluciju. Dimenzije 41 x 31 x 56  cm.

Ventilator Brezza

Brezza ventilator posebno je osmišljen da bude maksimalno učinkovit za rashlađivanje vanjskih prostora (restorana, terasa, parkova, javnih mjesta i  bezbroj drugih situacija,…)  Proizvod koji se može koristiti za različite namjene zahvaljujući raznim načinima instalacije i regulacije , sa stalkom ili sa obujmicom za instalaciju na zid.
Okretanje ventilatora od 90°, 45° i 0°,  3 brzine elise i regulacija nagiba.
Snaga 230 V .
Napajanje : 230 V  Struja max.2A
Protok zraka max: 205 m3/min