Prikazuje se svih 3 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

Bijele ljepljive ploče 10/1

53,00 kn
Bijele ljepljive ploće su odlična prirodna mehanička zaštita voćaka od voćnih osica (hoplocampa spp.) i drugih štetnika. Precizno odabranom nijansom bijele boje nezaustavljivo privlače štetnike na šljivama i jabukama, koji se približe ploči i zalijepe na nj. Brzo ljepljiv premaz entomološkog ljepila omogućava ljepljivost vrlo laganih štetnika. Ljepilo se ne ispire i ne otapa te ima visoku otpornost na promjene temperature i vlage.
Zatvori

Plave ljepljive ploče 10/1

36,00 kn
Plave ljepljive ploče koriste se za lovljenje kalifornijskog tripsa. Za vrijeme cvatnje biljaka, ploče je poželjno ukloniti kako se ne bi uhvatile pčele.
Zatvori

Žute ljepljive ploče 10/1

29,00 kn
Žuta ljepljiva ploča upotrebljava se za praćenje pojave i mehaničko uništavanje štetnika na poljoprivrednim kulturama u vrtovima, rasadnicima i u zaštićenom prostoru (vože, povrće). Žute ploče služe za sljedeće nametnike::Maslinova muha (bactrocera oleae) Lisne uši (fam. Aphididae) Cvjetni štitasti moljci (trialeurodes vaporariorum) Lisni mineri (Lypnetidae) Voćni savijači (fam. Toricidae) Šampinjonske mušice (Sciariade)