Prikazuje se svih 12 rezultata

Pokaži bočnu traku
Prodano
Zatvori

Grah mahunar DUGA VIGNA (visoki)

11,00 kn
Grah mahunar kojem oko 70-80 dana nakon sjetve počinju rasti mahune u paru, koje dosežu dužinu do čak 90 cm.
Zatvori

Grašak TELEFON

6,00 kn
Srednje kasna sorta visokog graška vegetacije 85-90 dana. Mahune dosežu dužinu oko 11-12 cm, a zrna su naborana. Kako bi se postigao dobar prinos, potreban mu je oslonac.
Prodano
Zatvori

Kukuruz Šećerac GOLD CUP F1

19,00 kn
Hibridna sorta koja daje klipove slatkog zrnja, bogate bjelančevinama i vitaminima. Ova sorta pogodna je za svježu potrošnju i konzerviranje.
Zatvori

Kukuruz šećerac CHALLENGER

19,00 kn
Doseže visinu 180-200 cm, a klipovi su slatkog zrnja bogatog bjelančevinama i vitaminima. Sazrijeva oko 85 dana poslije sjetve te se koristi za svježu potrošnju, ali i za konzerviranje.
Prodano
Zatvori

Kukuruz Šećerac MV. JULIUS

19,00 kn
Rano dozrijeva te dobro podnosi ranu sjetvu, svježije noći i brzo se razvija. Zbog svoje izvanredne prilagodljivosti omiljen je u kućnim vrtovima. Veličina klipa iznosi 20-22 cm, debelog je i valjkastog izgleda te slatkog okusa. Postupno u etapama može se sijati od 20. travnja do 20. lipnja.
Zatvori

Ljuta paprika ČILI CRVENI

5,00 kn
Plodovi su svijetložute boje, veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI SMEĐI

5,00 kn
Svrstava se među najbolje ljute čilije. Aromatični plodovi su dužine 5 cm. Dozrijevanjem prelaze iz tamnozelene u čokoladnosmeđu boju. Višegodišnja grmolika biljka izraste do 90 cm i uzgaja se u posudama. Prvi plodovi dozriju 100-110 dana po presađivanju. Koristi se za pripremu ljutih umaka, salsi i ostalih pikantnih specijaliteta.
Prodano
Zatvori

Ljuta paprika ČILI ŽUTI

5,00 kn
Plodovi su svijetložute boje i veličine 3,5-5 × 3-3,5 cm. Biljka brzo izraste do visine 50-120 cm. Namijenjena je višegodišnjem uzgoju u posudama. Plod će biti ljući što više vremena bude proveo na biljci.
Zatvori

Mrkva COSMIC PURPLE

3,50 kn
Ima svijetloljubičastu boju pokožice, dok je meso intenzivno narančaste i žute boje. Ova sorta sije se u dobro pripremljeno tlo, a za vrijeme sušnih razdoblja potrebno je redovito navodnjavanje.
Zatvori

Rajčica PRINCE NOIR

5,00 kn
Crna cherry rajčica koja formira visoku biljku s dekorativnim, crnim plodovima. Plodovi su mali i okrugli te slatke arome.
Zatvori

Rajčica SCATOLONE 2

5,00 kn
Sorta koja na visokoj i bujnoj stabljici formira jarkocrvene plodove koji su dugi 11-13 cm. Plodovi su šuplji, što ih čini odličnim za salate, umake, punjenje i sušenje.
Zatvori

Salata puterica ZIMSKA RJAVKA

4,00 kn
Zimska sorta salate dobro prilagođena našoj klimi, što omogućava dobro prezimljavanje, kako bi u proljeće oblikovala kompaktne glavice zelenocrvene boje. Sije se od sredine kolovoza do sredine rujna, u uzastopnim sjetvama.