Prikazuje se svih 9 rezultata

Pokaži bočnu traku
Prodano
Zatvori

Grah mahunar DAL METRO GRANO ROSA (visoki)

11,00 kn
Kasna sorta graha metraša koji doseže visinu 200-250 cm, a čija je mahuna dužine 80-100 cm. Upotrebljava se mlada mahuna, u kulinarstvu kao sirova ili kuhana. Sjeme je izduženog oblika i ružičaste boje, a sije se od travnja do srpnja.
Prodano
Zatvori

Krastavac LEVINA F1

11,00 kn
Hibrid sitnih i tamnozelenih plodova s bradavicama koje je potrebno redovito brati kako bi izrasli novi. Sorta je odlična za kiseljenje, a sjeme klije približno 10 dana.
Prodano
Zatvori

Lubenica ASAHI MIYAKO HYBRID

23,00 kn
Hibrid lubenice u tipu Crimson. Ova sorta ima snažan rast i dobru pokrivenost ploda lišćem. Plodovi su težine do 5 kg. Kora je svijetlozelena i tanka sa tamnozelenim prugama. Meso je intenzivno crvene boje, hrskavo i slatkog okusa.
Prodano
Zatvori

Poriluk LUNGO DELLA RIVIERA

55,00 kn
Srednje rana sorta koja može prezimiti i oštre zime, a ujedno je i dobra jesenska sorta.
Prodano
Zatvori

Rajčica HORUS F1

23,00 kn
Pogodna je za uzgoj na otvorenom, ali i zatvorenom prostoru. Biljka je srednjeg rasta s okruglim i glatkim plodovima težine do 140 g.
Zatvori

Rajčica MONTECARLO F1

26,00 kn
Hibrid velikih i crvenih plodova punog okusa. Visokokvalitetna rana i produktivna biljka, s pomalo spljoštenim i sočnim plodovima težine 250-300 g. Pogodna za skladištenje i otporna na bolesti.
Prodano
Zatvori

Rukola COLTIVATA LORTOLANO

11,00 kn
Srednje razvijena sorta s obilnim lišćem zelenosive boje koje se nakon rezanja vrlo brzo i ujednačeno obnavlja.
Zatvori

Salata matovilac D’OLANDA

55,00 kn
Rana sorta matovilca koja formira veliku rozetu i široke listove zelene boje. Sorta je manje otporna na hladnoću, a sjeme klija 28 dana.
Prodano
Zatvori

Tikvica DIAMANT F1

19,00 kn
Sorta srednje bujnog rasta pogodna za uzgoj na otvorenom polju i u plasteniku. Plodovi su tamnozelene boje i veličine 18-20 cm.