Prikazuje se svih 3 rezultata

Pokaži bočnu traku
Zatvori

NEVEN

14,00 kn
Neven je biljka iz porodice glavočika, razgranate stabljike (50 cm) i pokrivena dlačicama. Lišće je debelo. Cvjetovi, koji se javljaju u proljeće i ljeto, su glavice čija boja se mijenja od žute i narančaste. Kad se biljka malo protrlja, odiše vrlo ugodnim mirisom. Rustikalna biljka koja se dobro prilagođava različitim ambijentima i terenima.
Prodano
Zatvori

Slanutak CECE

14,00 kn
Mahunarka koja se lako uzgaja; sjeme je veliko i namežurano. Slanutak je bio poznat na Mediteranu još u antičko doba, a postoje podaci da je uzgajan čak i u brončano doba. Zahvaljujući visokom udjelu proteina i energetskim svojstvima, slanutak se oduvijek koristio u prehrani naroda koji su ga poznavali. Iako slanutak nije baš primjeren za niskokaloričnu prehranu, sadrži obilje osnovnih elemenata potrebnih za dobrobit organizma, od biljnih bjelančevina do vlakana, vitamina C i određenih vitamina grupe B te također i važne minerale. Može se sa sigurnošću reći da je slanutak jedna od mahunarki koja najviše obiluje hranjivim elementima.Pakiranje: 15 g.
Zatvori

Suncokret GIRASOLE GIGANTE

14,00 kn
Suncokret pripada obitelji Astearaceae i potječe iz Južne Amerike, točnije iz Perua. Već su stare Inke poznavali hranjive sastojke suncokreta: sjemenke suncokreta su jestive i često se koriste u kulinarstvu. Beru se na kraju perioda cvatnje. Bogate su folnom kiselinom i antioksidansima. Ne sadrže gluten.Pakiranje: 10 g.