Zaštita privatnosti

 

Pšeno d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o poslovnim partnerima- korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima tvrtke Pšeno d.o.o. kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke Pšeno d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Pšeno d.o.o.  Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Pšeno d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Pšeno d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. 

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije snosi poslovni partner tj. korisnik.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.