031 355 165 Pon. - Pet. 8-16, Sub. 8- 13
0 items - 0.00 kn
Slijedite nas:

Trgovina

Mi pomažemo prirodi!

Celer PRAŠKI ORIJAŠ

4.00 kn

Pogodna sorta za vanjsku proizvodnju, dobro podnosi skladištenje. Od sjetve do vađenja Treba 180- 220 dana. Lisna masa je kompaktna, srednje bujna i uspravna. Peteljke lista su kratke, tamnozelene a listovi bujni. Korijen je srednje krupan, pravilno kuglast. Površina je glatka, a meso je bijele boje vrlo kvalitetno. Bočnih korijena nema, samo ih razvija na tabanu. Pogodan je za svježu upotrebu, za zamrzavanje i dobro se skladišti.
Vrećica sadrži 4000-4200 sjemenki).

2 g

Nema na zalihi

SKU: Celer PRAŠKI ORIJAŠ 2g. Kategorije: , , . Oznake: , , , .
Opis
Dodatne informacije
 • Product Description

  Celer PRAŠKI ORIJAŠ

  Pogodna sorta za vanjsku proizvodnju, dobro podnosi skladištenje. Od sjetve do vađenja Treba 180- 220 dana. Lisna masa je kompaktna, srednje bujna i uspravna. Peteljke lista su kratke, tamnozelene a listovi bujni. Korijen je srednje krupan, pravilno kuglast. Površina je glatka, a meso je bijele boje vrlo kvalitetno. Bočnih korijena nema, samo ih razvija na tabanu. Pogodan je za svježu upotrebu, za zamrzavanje i dobro se skladišti. Vrećica sadrži 4000-4200 sjemenki).

  2 g

   

  Poštovani,

  u 2019. neke od ambalaža sjemena proizvođača ZKI su se promijenile te se slikom mogu razlikovati od onih iz naše internetske trgovine (sadržaj i pakiranja ostaju ista).
  Tvrtka Pšeno d.o.o. u procesu je postavljanja novih slika pa Vas molimo za razumijevanje. Hvala

 • Additional Information

  Težina 0.02 kg
  Dimenzije 10 × 1 × 10 cm
  količina

  2 g

Zaštita privatnosti

Košarica

Kategorije proizvoda

Novije objave